Vakuumpagten udgiver debutsingle!

Foto: Vakuumpagten // Ann Nygaard Sørensen og Emma Kierstein Kjærside (pressebillede)

Der er nyt fra Aarhus, hvor 22-årige Mikkel Pilgaard holder til på et kollegieværelse nær Trillegården. Nu er han aktuel med sin allerførste single, der handler om menneskets eksistens og fortolkningen af moderne religiøsitet

I sit musikalske virke går den psykologistuderende, Mikkel Pilgaard, under kunstnernavnet Vakuumpagten. Her ynder han at skabe musik, hvor intethed langt fra er lig med stilhed, men derimod åbner op for altomfattende potentiale. Debutsinglen “Sekulær Jesus”, der netop er aktuel, handler om moderne religiøsitet og om kompleksiteten ved voldsomme eksistentielle tanker. Understøttet af rytmiske instrumentaler, melodiske basgange, elektroniske personlighedsforstyrrelser og skæve midi-trommegrooves, behandler Vakuumpagten eksistentielle og halvreligiøse spørgsmål i sine danske tekster. De varierende taktarter og overraskende lydbider forstærker dén kaosfølelse, som teksten beskriver.

Alt i alt et pulserende nummer, der kan opsummeres gennem hovedspørgsmålet: Findes der overhovedet nogen mening med virkeligheden?

Lyt til singlen her!

Tags:
Astrid Cornelius
astridcornelius@bandsoftomorrow.com