Tårerne får frit løb på Downtown July’s nyeste single “Min Baltazar”

Foto: Downtown July // Frederik Valdemar Kjeldgaard (pressebillede)

Med reggae-trommer, groovy basriffs og den karakteristiske indie-stil, har Downtown July skabt en øm single om længsel og den umulige kærlighed

“Min Baltazar” er startskuddet på en ny musikalsk retning for indie-rock bandet Downtown July. Den enkle stil og lette lydbilleder, skaber et behageligt beat, som bliver blandet med en sårbar og relaterbar tekst. Med ordene: “Drejer bilen ind og tuder på en rasteplads / du alt jeg har / du alt jeg har”, har bandet dykket ned i et følsomt univers, hvor tårerne løber og frustrationen får frit løb alene i bilen, hvor de kan gemmes væk fra det menneske de længtes efter.

Guitarist Asmus Drejer Nielsen udtaler om sangen: “Den kendetegner for mig en ny tid i bandet, ny lyd, mere moden og med nye visioner. Den er anderledes ift. mange af vores andre sange, da man i den her ikke skal tage super meget stilling til hvad der sker. Den er bare lige ud af landevejen”.

Downtown July er et band bestående af 5 unge mennesker, som til dagligt har base i Silkeborg. “Min Baltazar” fik premiere sammen med bandets nye øl, som de har skabt i samarbejde med Ølluminati i Viborg. Har du lyst til at høre bandet live, kan de høres i både Aarhus, Silkeborg og Aalborg, i de kommende uger.

Lyt til nummeret her!

Sarah Holmbo
sarahholmbo@bandsoftomorrow.com