SPOT 2024: Dos Santos bragte brasiliansk elektrofest til dettes års SPOT! Men…

Dos Santos // PR (pressebillede)

Dos Santos indtog SPOT 2024 med et rungende sæt på VoxHall, der førte publikum fra undervandsstemning til festlig brasiliansk elektro, der spændte over både EP-numre og nye sange.

3/6 Stjerner

Optrædenen var som en musikalsk rejse, der startede under vandet. Publikum blev mødt af en akustisk ekko, der skabte en svævende atmosfære, men desværre forsvandt vokalklangen til tider baggrunden, hvilket skabte en vis distancering til forsangeren.

Det føltes som en elektrofest i Brasilien, men trods den intense stemning manglede der en følelse af kontakt og greb om publikum. Selv opfordringer til nærvær og fællesskab faldt ikke helt i god jord og efterlod en følelse af adskillelse mellem publikum og scenen.

Men så kom det uudgivne nummer “Dans I Morgen”, og pludselig ændrede alt sig. Med Mads Bo fra Phlake på scenen nåede koncerten sit højdepunkt, og publikum blev revet med. Dos Santos fandt sin form, og stemningen blev festlig og intens.

Tempoet blev skruet op til det maksimale, især med “Dopamin”, der fik alle til at danse og glemme alt omkring sig. Selvom tempoet var på grænsen, resulterede det i en stor dansefest, der kulminerede Dos Santos’ optræden på Spot Festival 2024 med et brag.

Tags:
Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com