Bands of Tomorrow præsenterer Eros For You og MAYA i Byhaven!

Foto: Eros For You x MAYA // Byhaven eventcover

Endnu en sommerdag, endnu flere oplevelser og koncerter at nyde – kom og nyd din sommerdag med os og de talentfulde musikere: Eros For You og MAYA, når de indtager Byhaven den 29 august, hvor de kommer til at præsentere deres grænseløse elektroniske lyduniverser.

D. 29 august byder Bands of Tomorrow og Byhaven velkommen til to musikalske perler, som formår at indfange en helt særlig nerve af den danske elektroniske kerne på hver sin særegen facon.

Dyk ned i en verden af euforisk elektronisk dance med den københavnske duo Eros for you, bestående af Tobias Westerdahl Ipsen og Jacob Skyggebjerg, som sammen skaber en musikalsk kontrast mellem melankoli og eufori, der får dig til at længes efter dansegulvet og fællesskabet. Deres musik er som en elektronisk håndsrækning, der giver katarsis for følelseskaskader, og luller dig ind i melankolsk techno-trance.

Duoen udgav i april deres længeventede EP Solace, som tager lytteren igennem de fem stadier af sorg, mens den skaber et opløftende rum til både gråd, dans og forløsning. Her finder man bl.a. singlen: “Palm of Your Hand”, der fusionerer euforisk elektronisk dance med skrøbelige autotunede falsetvokaler. Nummeret skaber et sårbart, men opløftende rum, der inviterer dig til at danse dine sorger væk.

På aftenens program kan vi ligeledes præsentere bandet MAYA, som er lyden af moderne popmusik filtreret gennem 00’ernes indierock. Med en kærlighed til catchy guitar riffs og store popmelodier skriver de tre barndomsvenner Albert, Karl og Tobias ørehængere, der ikke lader sig slippe. Deres lyd kombinerer nostalgiske elementer med en ny retning, hvor hyperpop og indierock går hånd i hånd.

MAYA’s debutsingle “Don’t regret it plz” giver et indblik i deres univers af dagbogsskriverier, kærlighed og usikkerhed, og viser deres evne til at skabe musik, der låner nostalgiske genreelementer og omdanner det til deres eget afrundet udtryk.

Oplev begge artister i Byhaven d. 29 august!

Anna Sofie Christiansen
annasofiechristiansen@bandsoftomorrow.com