COPENHELL 2024: Det er svært at slå igennem på sidste dag

Foto: Shadow Of Intent // Nicolai Hegelund
Scene: Hades
Dato: Lørdag d. 22 Juni

Gutterne fra Connecticut gav den alt hvad tøj og rammer kan holde til på scenen, men de fik bare aldrig publikum helt med. Hvis man skal slå igennem på sidste dag af en festival, skal man altså bare levere ud over det sædvanlige, og det gjorde Shadow of Intent desværre ikke

4/6 stjerner

Da Shadow of Intent gik på scenen lørdag kl 14:45 var det til et træt publikum. Copenhells sidste dag er altid svær at slå igennem på, men især svært for et deathcore band, efter at vi i går fik en magtdemonstration ud over det sædvanlige fra det lignende deathcore band Slaughter To Prevail. Men, Shadow of Intent gjorde alt hvad de kunne – det er jo ikke deres fejl, at det bare ikke var nok for publikum.

Ben Duerrs onde dybe growls tog front og center i koncerten. Da han råbte “Break your fucking heads man!” kom der endelig gang i de trætte nakkemuskler hos de fremmødte publikum, om end at det ikke blev til mange moshpits grundet de store vandpytter som folk prøvede at undgå at træde i. Trommeslager Bryce Butler havde det sjovt og smilede og blinkede til kameraerne, samtidig med at hans fødder kørte sindssygt hurtige blast-beats på dobbelpedalerne – dét er overskud!

Bandet spillede et par nye sange som folk tog okay imod, men det var især til deres ældre hit Heretic Prevails at publikum viste hvorfor de var troppet op til koncerten. Sangens voldsomme breakdowns kunne føles helt nede i kronjuvelerne, og så fanden til om man får våde sko af vandpytterne: nu skulle der moshes og den sidste energi skulle bruges!

Så til trods for, at koncerten aldrig helt blev til noget mindeværdigt, så gav Shadow In Intent det er godt skud og viste, at de godt kunne spille den ret store scene op. Man kunne bare have ønsket at de havde spillet en af de andre dage, hvor folk havde mere energi.

Skrevet af: Daniel B. Frans

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com