fbpx

COPENHELL 2024: Interview med Mimi Barks. Lær hende bedre at kende her

Foto: Mimi Barks // Nicolai Hegelund
Interviewet med Mimi Barks foregik på engelsk, hvis du vil læse den på originalt sprog kan du læse den her.

Mimi Barks optrådte lørdag på Copenhell 2024. Bands of Tomorrow havde fornøjelsen af ​​at mødes med hende og hendes band, efter showet, til et meget ærligt og åbent interview om hende selv, hendes musik og hendes nye kommende album. I denne artikel inviterer vi dig til at sætte dig ned sammen med os, mens Mimi fortæller os om hendes process når hun skriver musik, hvad hun er stolt af ved sit nye album, hun deler nye informationer om hvad der er sket med noget af hendes tidligere arbejde, også får vi et grineflip ved tanken om at have sex i et moshpit.

Bliv medlem i dag og

få adgang til alle fordelene.

Adgang til samtlige artikler og indhold. Gå på opdagelse i de nyeste trends, dybdegående interviews og spændende nye artister.

Bliv medlem for 39 kr/md – ingen binding

Er du allerede medlem? Log ind her.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com