COPENHELL 2024: Night Verses gav en respektindgydende koncert for de dedikerede musikelskere

Foto: Night Verses // Laura Ioana V
Scene: Hades
Dato: Lørdag d. 22 Juni

Der var ikke et sekunds tvivl om, hvor dygtige de tre musikere i Night Verses er. Man savnede næsten ikke at der var mere energi fra scenen.

3/6 stjerner

“Nu skal vi vækkes til live stille og roligt, helt uden ord.” Sådan blev den amerikanske instrumentale trio Night Verses introduceret til deres koncert lørdag kl 12:30. Det tidlige tidspunkt gjorde ikke meget godt for det progressive band, som spillede en stille og rolig, men uden tvivl imponerende, koncert. Der var heller ikke mange mennesker der var dukket op for at dykke ned i det progressive.

Night Verses’ bandmedlemmer viste deres absolutte rå talent og dedikation til deres respektive instrumenter. Som min sidemakker udbrød “Det er vildt at tre mennesker kan fylde så meget!”. Nick DePerro’s fingerspil gjorde enhver amatør-guitarist umådeligt jaloux, og det blev kun mere imponerende da han trak sin 8-strengede guitar frem. Aric Improta’s energi var til at både smage og føle på, da han hoppede op på sit trommesæt og gjorde alt hvad han kunne for at opildne det sløve crowd. Og ja, crowded var sløvt. Men Night Verses’ overlegne musiske kunnen var bare ikke nok til at trække os op på et højere energi-niveau.

For de dedikerede musikelskere var der ingen tvivl om at dette var en god koncert og et show af rå talent. Der er heller ikke nogen tvivl om hvorfor, at mastodonterne i Tool har valgt af det lige præcis skulle være Night Verses de har med på tour. Hvis man var kommet for at se nogle nørdede musikere, der har dedikeret alt til deres repsektive instrumenter fik man hvad man havde håbet på. Den 40 minutter lange koncert var en bemærkelsesværdig melodiøs masse, som desværre aldrig blev andet end ‘bare’ imponerende.

Skrevet af: Daniel B. Frans

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com