COPENHELL 2024: Var det overhovedet nødvendig at have Rival Sons tilstede på scenen?

Foto: Rival Sons // Laura Ioina V
Scene: Helvíti
Dato: Fredag d. 21 Juni 2024

Musikken var god og melodierne groovy og nemme at spise, men ellers var Rival Sons flade, og det var ikke dem der skabte minder.

3/6 stjerner

Rival sons havde meget med sig da de gik på Scenen på Copenhell. Solen skinnede, det var dejlig varmt, og der var et solidt fremmøde fra publikum. Alligevel var koncerten ikke en der var særlig mindeværdig.

Bandets tilstedeværelse på scenen virkede overfladisk og indøvet. Som en teaterscene de havde spillet alt for mange gange før, og ikke gad lægge de der ekstra 10-20 procent af kræfterne i, for at gøre interessant og fangende for tilskuerne. Teknisk var de lige i øjet, og forsangeren Jay Buchanans vocal var uovertruffen. Han havde både total kontrol over de rå skrig, og en god og lækker vibrato under når han sang de bløde elementer, som dominerede i deres musik. Deres musikalske performance, var lige så pletfri som var det de indspillede albums vi havde sat på et anlæg. Desværre var deres teatralske performance så noget nær ikke tilstedeværende, at vi nok havde fået lige så meget ud af at sætte Spotify til scenens højtaler, og bare lade den spille ud over Copenhell.

Den bløde blues rock var til gengæld perfekt til at sidde og nyde i solen, på bakken mod Helvíti, med en kold øl i hånden. Og da bandet ikke leverede meget ud over musikken, kunne man sagtens have taget en lille eftermiddags morfar undervejs, uden at have gået glip af det helt store.

Skrevet af: Katrine Maack

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com