HEARTLAND 2024: L’Impératrice var elektriske, fænomenale og fuldstændigt fantastiske

Foto: L’Impératrice // Dagmar Gorica

Det var et glædeligt gensyn at opleve L’Impératrice på Highland. Det franske popfænomen forvandlede lynhurtigt scenen til en glimtende discokugle, og leverede et brag af en festkoncert. 

6/6 stjerner

Der var perfekt aftenstemning, med varm sol og kolde øl, da L’Impératrice trådte ind i matchende dragter. Band og publikum var oplagte fra første sekund, og der var store smil og dans fra alle hjørner. På gebrokkent dansk lød det fra sanger Flore Benguigui: “Vi er glade for at være tilbage”, og det virkede oprigtigt. Hele bandet gav den hele armen fra start til slut, og toppede det hele med en fænomenal musikalsk præstation.

Det hele var lidt overdrevent, men på den fede måde, og publikum var med på præmissen. Det virkede som en gruppe venner der bare havde det virkelig sjovt, men det var kun lige tilpas fjollet til at det ikke virkede dumt. De havde den helt fede banddynamik, og virkede symbiotiske som de løb rundt, skiftede instrumenter og dansede. Der var både tid til blær og spas, og det hele blev leveret med smil, overskud, og en synkron boppen. Det var så fedt at se en gruppe musikere, der bare elskede det de lavede. 

Med mange gode numre i bagagen var der både tid til gamle kendinger, og nye bekendtskaber. På deres nye numre blev ens tanker lynhurtigt ledt mod en legendarisk duo, der ligeså har rødder i Paris, nemlig Daft Punk. De fik da også en hyldest, og der gik totalt dansefest i den. Koncerten startede godt, men blev kun bedre, og da de oplagte franskmænd gik af scenen ville publikum bare have mere. Jeg er ked af at sige det, men det var en fejl hvis du ikke var med inde og høre L’Impératrice.  

// Skrevet af Martine Clante

Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com