HEARTLAND 2024: Medina ændrer sig ikke, og gudskelov for det

Foto: Medina // Dagmar Gorica

Heartlands friske gæster mødte talstærkt op til popdronningens eftermiddagskoncert på Greenfield. Solen havde for alvor meldt sin ankomst, og den biodynamiske orangevin skvulpede i glassene. På scenen hang en stor discokugle og glimtede, men ikke lige så meget som Medina, der gav den fynske festival en ordentligt dansefest. 

4/6 stjerner

Medina startede hårdt ud med “Velkommen til Medina”, og det glade publikum var friske fra starten af. Velkomsten blev taget godt imod og publikum var klar på at hylde dronningen, som var charmerende, delte anekdoter, takkede og smilte sig igennem en fremragende popfest. Det var sgu godt, men det var ikke overvældende. Man fik rimelig meget hvad der var forventet, og det var også helt okay.

Der var ren fest på plænen i den bagende eftermiddagssol, og det var for alvor en rigtig god festivalkoncert. Tænk at have et repertoire som alle kan synge med på! Hun behøvede praktisk talt ikke at synge selv, men godt hun gjorde, for hun sang godt, og er nok det tætteste vi kommer på en vaskeægte popstjerne i Danmark. Hun var den fødte performer, og det føltes næsten personligt at høre hende fortælle om musik, venner og høfeber, samtidig med at hun sang det ene hit efter det andet.

Hele festen blev rundet af med “Kun for mig”, men musikken var for alle. Publikum var levende, mens den sprudlende stjerne skabte folkefest i det sydfynske sommerlandskab.

// Skrevet af Martine Clante

Tags:
Frederikke Pedersen
frederikkepedersen@bandsoftomorrow.com