ROSKILDE 2024: Solen kom endelig frem, da URO indtog scenen

Foto: URO/Simon Zahrtmann
Venue: EOS-scenen, Roskilde Festival

På en regnfuld dag på Roskilde Festival er der kun en ting, man længes efter. Solen og URO var den perfekte kombination til at kickstarte festivalen og sommeren

5/6 stjerner

Solen var til stede, men det var ikke meget af selve URO, man nåede at se, på Roskilde Festivals åben scene, Eos. Ti minutter før koncerten var pladsen allerede fyldt med glæde mennesker. Og hvis man ikke vidste hvem man skulle se, her i eftermiddags, var publikummet her som oppakning. Der var nemlig ikke en eneste, der ikke kunne teksten til “Godthåbsvej” eller “Er Det For Sent”. En kærlig følelse man får i kroppen, når publikummet og kunstnerens musik samler sig til en, og skaber en magisk oplevelse. URO lød meget begejstret, og ikke mindst taknemmelig for sit publikummet, da han spurgte at løfte hænderne op, hvis man havde været der fra starten. Men hans optrædelse var også en mulighed for ham at præsentere sit seneste album, Allehelst Vil Vi Elskes, efter fire år. Lad os sige det sådan, at albummet behøvdes ingen præsentation, da publikummet begyndte at klappe og synge med.

UROs smukke og fængslende stemme lavede regnen om til en smuk sommerdag, en man aldrig vil glemme. Et navn, der langsomt etablerer sig på den danske musikscene, og som med sikkerhed når danskernes hjerter på en større scene næste år.

Tags:
Ela Soria-Lundberg
elasorialundberg@bandsoftomorrow.com