ROSKILDE 2024: ILMAs smukke vokaler tog Eos-scenen med kraftige bas

Foto: ILMA// Asbjørn Kragh (pressebillede)
Venue: Eos-scenen, Roskilde Festival

Eos-scenen blev mødt af hårde bas og en høj stemme, der må have strålet hele vejen til Dream City

4/6 stjerner

Med en markant stemme og underholdende kunst på scenen indtog den danske/bosniske sangerinde ILMA Eos med en stor performance.
Overgangene mellem sangene var hårde, men passede perfekt med den æstetik, der blev leveret. Hver sang fik lov til at have sit eget lille show, med kreativ visuals projekteret på scenen, og danserinder, da fik scenen til at føle som en hel anden planet. I starten leverede ILMA eklektisk energi, med forskellige lyd stiler, der overraskede publikummet efter hver beat drop. ILMA har en meget særlig stil, da hun laver pop musik, der inddrager i nogle sange dybe rock lyder, men som også bevæger sig mellem undergrundsrave og latinske lyde. Det var en hel unik oplevelse, hvor sangerinden tog os med på en rejse mellem genrerne. Der fik sangerinden også muligheden for at dele lidt fra sin bosnisk kultur, med personlige historier og sange.

Generelt set leverede ILMA en stærk performance gennem hele koncerten. Man kunne dog mærke i publikummet, at slutningen af koncerten var lidt monoton, og at man trængte til pauser mellem sangene, der bare kørte igen og igen.

Tags:
Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com