ROSKILDE 2024: Skrillex var den ‘blast from the past’ festivalgængerne havde brug for

Med en høj sirenelyd der skar gennem natten, trak Skrillex en kæmpe folkemængde til Orange Scene, hvor hans skarpe baslinjer og dramatiske drops forvandlede festivalpladsen til et episk rave

Foto: Skrillex / PR
Venue: Orange scene, Roskilde Festival

4/6 stjerner

Klokken var lige slået 01:00, og en kæmpe folkemængde var på vej til Orange scene fra Arena, hvor PinkPanthress lige havde færdiggjort sin koncert, da en høj sirenelyd spredte sig gennem festivalpladsen. Lyden kom fra Orange-scene og lokkede folk til som bier til honning. På lang afstand kunne jeg se, at tilskuerpladserne allerede var fyldt langt fra Orange-pladsen, og folk stod på bænke bare for at få et glimt af scenen, hvor Skrillex fyrede den af. Alene baseret på publikums engagement for koncerten kan der umuligt lære tvivl om, hvorvidt Skrillex er en af EDM-verdenens største stjerner.

DJ’en afholdte sig fra at spille nogle af sine originale numre og prioriterede remix’s af velkendte og elskede sange på tværs af genrer. Alle numrene havde de karakteristiske skarpe og aggressive baslinjer, komplekse rytmer og dramatiske drops, der fik alle numrene til at virke uadskillelige fra hinanden, hvis ikke det var for de små bidder af den originale sang. Jeg ærgede mig over ikke at høre nogle af de populære numre Skrillex udgav, da han i samarbejde med Diplo udgav musik under navnet “Jack Ü”.

Skrillex blev derudover understøttet af fyrværkeri og flammer af ild, der efterhånden som koncerten skred frem begyndte at miste sin wow-faktor. Storskærmene var slukkede under hele koncerten til stor ærgrelse for de mange, der stod for langt fra scenen til at se Skrillex og hans DJ-pult med det blotte øje. Ved en 02-tiden fløjtede Skrillex af med den førnævnte sirenelyd, mens han gentagne gange takkede publikum for at komme og feste med ham.

Alt i alt leverede Skrillex en forudsigelig koncert, der tilsyneladende fornøjede de rave-glade publikumsmedlemmer.

Tags:
Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com