fbpx

Velvet Volume: Tre numre, vi hører på repeat

Foto: PR

Vi har spurgt rocktrioen Velvet Volume hvilke tre sange, de hører på repeat.
Århusianske Velvet Volume, der består af søstrene Noa, Nataja og Naomi Lachmi, har haft noget af en sommer. I takt med at rocktrioen har spillet de danske festivaler tynde, er opmærksomheden i medierne blevet større og større, og de styrer med kometfart frem mod et gennembrud – hvis de ikke allerede har fået det. Trods søstrenes rockede udtryk, byder musiksmagen på lidt af hvert: fra Grace Jones og Prince til David Bowie og The Smiths – og selvsagt en smule Rage Against the Machine. Her er de sange, Velvet Volume hører på repeat:
NOA (guitar, vokal):

Grace Jones – “My Jamaican Guy”

“Verdens mest fantastiske nummer! Det er egentlig soundtracket fra min sommer sidste år, da jeg var i Barcelona med min bedste ven. (Hele Island Life albummet er egentlig genialt) Nummeret er bare virkelig lækkert, fordi det bare svinger så HERRE meget, og man virkelig kan fornemme alle de lækre små detaljer!”

Siouxsie and The Banshees – “Spellbound”

“Virkelig også et godt nummer, der har kørt på repeat. Jeg har et underligt nostalgisk forhold til nummeret, da jeg har hørt albummet Gold mange gange i forskellige perioder af mit liv!”

Refused – “Rather Be Dead”

“Lærte Refused første gang at kender på dette års Northside, hvor jeg blev blæst fuldstændig bagover af deres musik og optræden! Jeg er sidenhen blevet sygt glad for albummet Songs To Fan The Flames Of Discontent.”

NATAJA (trommer)

The Smiths – “This Charming Man”

“Nummeret er et must for mig at høre inden jeg skal i skole for at opmuntre mig lidt… hahah lol. Jeg syntes simpelthen bare at det er sådan et dejligt nummer at lytte til, og jeg bliver altid så glad når jeg hører det.”

David Bowie – “‘Tis A Pity She Was A Whore”

“Jeg har lyttet hele Blackstar albummet på repeat siden jeg fik pladen af Noa i fødselsdags gave. Jeg kunne egentlig nævne alle numrene på albummet, det er bare et kæmpe mesterværk som man burde lytte til fra start til slut. Jeg syntes at nummeret er så pisse fedt, især musikalsk. Der er det fedeste tromme beat og nogle mega epic blæser soloer.”

Rage Against the Machine – “Testify”

“Jeg kunne igen også bare nævne alle Rages sange, de er alle så fede. Jeg elsker bare hele konceptet med bandet… altså blandingen af de sygeste tromme og guitar riffs som er en blanding af hård rock og lidt funk og så forsangeren som rapper. Det er simpelt hen så genialt og alle deres sange er fyldt med så meget energi… jeg ville såååå gerne se dem live.”

NAOMI (bas, vokal)

Royal Blood – “Little Monster”

“Jeg har hørt det her nummer så mange gange, og det er stadigvæk fedt hver gang! Royal Blood er en af mine største inspirationer, både lydmæssigt og genremæssigt! – Rockduo, bas og trommer, med masser af knald på!”

HAIM – “Falling”

“Et meget catchy og lækkert nummer, som jeg elsker at lytte til hele tiden, og til enhver tid! Et af de fedeste popnumre jeg kender, og som jeg heller aldrig bliver træt af! Synes virkelig at de tøser gør det godt – de skriver simpelt og deres numre er så fangende!”

Prince – “I Wanna Melt With You”

“Mega fedt nummer, som virkelig løfter humøret og får en i gang! Der er masser af bas og fede rytmer, som jeg er en kæmpe fan af, og hele tiden får lyst til at danse til! Prince var en legendarisk musikskriver – bliver aldrig træt af hans musik!”

Du får rig mulighed for at opleve trioen live i efteråret. Du kan fange rocksøstrene her:
30/9 – Voxhall, Aarhus
1/10 – Pumpehuset, København
7/10 – Posten, Odense

Kristian Bundgaard
kristianbundgaard@bandsoftomorrow.com