fbpx

CHINAH deler video til “Even Love”

Foto: Jonas Fogh

Den danske pop-trio CHINAH har netop delt en flot video til deres nyeste single “Even Love”. Singlen er fra deres kommende EP Hints.

CHINAH er nu klar med musikvideo til deres lækre pop-single “Even Love”. Sangen blev udgivet den 27. januar, og nu er gruppen klar til at dele en tilhørende video til nummeret. I videoen får CHINAH besøg af Voice Junior vinderen fra sidste år, Oliver Arndt de Thure.

CHINAH består af sangerinden og sangskriveren Fine Glindvad, guitaristen Simon Kjær og pianisten Simon Andersson. Trioens nyeste single og videoen til “Even Love” kommer forud for deres EP Hints, der bliver udgivet den 10. marts. Gruppen har siden deres debutsingle “Away From Me” fået utrolig meget opmærksomhed for deres helt unikke pop-univers, der især er båret af Fines flotte og følsomme vokal. CHINAH skal i år spille på store festivaler som Tinderbox, Eurosonic og Northside. Med deres anden EP i bagagen drager bandet den 13. marts ud på en større tour, der, foruden en lang række danske spillesteder, tager dem forbi blandt andet Texas, London, Berlin og Paris.

Se den flotte video til “Even Love” lige her:

Tags:
Line Mortensen
linemortensen@bandsoftomorrow.com