fbpx

Felix De Luca deler ny single med besøg fra London

Foto: PR

Den københavnske rapper Felix De Luca udgiver ny single hvor London-rapperen Kojey Radical også medvirker.

Felix De Luca har de seneste år været utroligt leveringsdygtig og udvist et højt bundniveau når det kommer til ny musik, og har efterhånden fået skabt sig et navn på den danske rapscene. Københavneren har også annonceret, at 2017 blandt andet kommer til at byde på en ny EP fra hans side.

Under et ophold i London fik De Luca, udover at spille sin første koncert i den engelske hovedstad, stablet et samarbejde med multikunstneren Kojey Radical på benene, foruden at indgå endnu et samarbejde med produceren Dontaxaboutit. Det har udmøntet sig i singlen “Since A Youth”, der med sit tunge, snogende beat udformer en perfekt platform til De Lucas næsten fejlfrie levering.

Du kan lytte til “Since A Youth” via Complex UK herunder:

Felix De Luca udgiver en endnu ikke navngivet EP senere på året. Derudover kommer han forbi VEGA den 27. maj, hvor han tager førnævnte Kojey Radical med som gæst. Du kan læse mere om arrangementet lige her.

Kristian Bundgaard
kristianbundgaard@bandsoftomorrow.com