fbpx

IRAH: Tre numre vi hører på repeat

Foto: Jonas Fogh

Vi har spurgt den danske dreampop-gruppe IRAH, hvilke tre numre de lytter mest til i øjeblikket.

Den danske trio IRAH har i 2016 haft et rigtig godt år, og er et fremadstormende navn på den danske musikscene. Med deres alternative og drømmende tag på popmusikken, har gruppen fået stor opmærksomhed, og især deres singler “Into Dimensions” og “Fast Travelling” har fået succes.

Gruppen udkom sidste år med deres mini-album Into Dimensions, der også høstede en masse stjerner fra anmeldere rundt omkring i landet. IRAH har spillet til SPOT Festival, og som support for store navne som LISS og Blaue Blume. Den koncert de spillede til Vegas Udvalgte tidligere på året, gjorde også et stort indtryk på vores anmelder, der kaldte dem “aftenens største optur”. Gruppen er nu aktuelle med koncerter til blandt andet Frost Festival, CPH:DOX og den norske musikbranchefestival by:Larm. Vi glæder os til at se hvad fremtiden bringer for IRAH, i mellemtiden har vi spurgt dem, hvilke tre numre der lige nu flyder ud af deres højtalere på repeat.

Angel Olsen – “Woman”

Angel Olsen synger kælent og lidende på dette track, og man kan ikke andet end at blive betaget og draget af hendes vokal og tilstedeværelse i musikken. Symbiosen mellen hende og bandet er virkelig kraftfuld, og man får lyst til at slow danse.

Aphex Twin – #3

Dette er en af Aphex Twins smukkeste kompositioner. Det er vægt- og tidsløst. Det rummer en melankoli, samtidig med, at det tager dig med på rum-rejse.

Mark Pritchard – “Under The Sun”

Det har transcenderende kvalitet med dets loopede elementer, der krydser ind over hinanden, og dejligt at gå og danse til derhjemme.

Line Mortensen
linemortensen@bandsoftomorrow.com