fbpx

Maggie Rogers deler ny musikvideo

Foto: PR

Den unge sangerinde og sangskriver Maggie Rogers har delt musikvideoen til sin seneste single “On + Off”.
Hvis du endnu ikke har hørt om Maggie Rogers, så kan det kun gå for langsomt. Tidligt i 2016 gik en video, hvor hun imponerede Pharrel Williams, viralt på internettet. Hun viste ham en skitse af sin sang “Alaska” – et nummer som i dag nærmer sig 26 millioner afspilninger på Spotify, og som har fået den unge amerikaner på alles læber.
I går aftes delte Rogers den officielle musikvideo til sin seneste single “On + Off”, der udkom 13. januar i år. Nummeret har en anderledes og mere elektronisk poplyd end den første mere folkinspirerede single “Alaska”. På Facebook skriver Maggie Rogers, at musikvideoen er en del af en visuel triologi, hun har skabt med sin kreative sammensvorne Zia Anger, og man kan se tydelige referencer til de to tidligere videoer. Alligevel er omgivelserne mere retro og 80’er inspireret, hvilket kan være et argument for, fra Rogers side af, en ønsket distancering til det folkede udtryk, vi så i “Alaska”-videoen.
Se den seje video her:

Anne Lærke Rasmussen
annelaerke@bandsoftomorrow.com