fbpx

BØRNS bringer solen til VEGA med koncert til november

Foto: Chuck Grant

Den amerikanske, alternative popmusiker, der har spredt glæde siden debuten i 2014, gæster København den 18. november 2017. 
“American Money”, “Fool’s Gold”-samarbejdet med en af vores norske favoritter Dagny, “Electric Love” og den seneste single “Faded Heart” – amerikanske Garret Borns aka BØRNS har ikke skuffet med sine udgivelser, og snart kan de opleves live i VEGA.
BØRNS EP-debuterede tilbage i 2014 med udgivelsen Candy, men det var først i 2015, at det for alvor tog far for Michigan-musikeren, da han udgav det anmelderroste debutalbum Dopamine.
Det var i New York, at BØRNS i sin tid tog hul på sin musikalske karriere, men han er nu rykket til vestkysten, og det kan høres. Solen skinner gennem tracks som eksempelvis megahittet “Electric Love”, der snildt kan lede tankerne hen på en vindblæst og hed køretur ud af Highway One.
BØRNS har sans for alt lige fra upbeat og feel-good numre som førnævnte “Electric Love” og storslåede, dybe sange som eksempelvis “The Emotion” – begge fra debutalbummet.
På det seneste udspil, “Faded Heart”, som blev sluppet i dag, den 28. juli, viser BØRNS endnu engang stort talent inden for fængende pop-hooks og glæde for dans, glitter og glam. Nummeret er mixet af ingen ringere end Tony Maserati, som blandt andet har arbejdet med James Brown og Beyonce. Maserati er dog langt fra det eneste fine selskab, BØRNS har været i. Debutalbummet Dopamine blev produceret i samarbejde med Emile Haynie, som blandt andet har produceret Lana Del Reys album Born To Run, og Kanye West’s makker Jeff Bhasker. Lad os bare konstatere, at det viste sig at være lidt af et dream team…
Hæfter du dig også ved det danske kunstnernavn, så er historien forresten, at han valgte det på grund af musikkens evne til at slippe dit indre barn løs. I sin pressemeddelelse siger han: It will rebirth you as your inner child and your primal lover.
Well… vi glæder os som små børn til, at BØRNS lægger vejen forbi VEGA til november. Mens vi venter, kan det jo passende være med den nye skæring “Faded Heart” som soundtrack (nummeret er desuden første smagsprøve på et kommende album, der er sat til release engang i januar 2018).

Tags:
Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com