fbpx

EIRENE slipper den ærlige og gennemtrængende single “Deroute”

Foto: Anders Witt

Danske EIRENE var i fredags ude med deres nye single, “Deroute”. En ærlig skildring af en turbulent tilbagevenden fra de mørke sider af livet.

Det danske musiklandskab har fået et nyt stjerneskud i form af den aarhusianske trio, EIRENE, bestående af Kristian Kolby Eriksen på vokal, Sebastian Vistisen på synths og Klaus Ager Sørensen på trommer. Bandet har allerede oplevet en god portion medvind, da de i juni 2017 udgav singlen “Never Enough”, som med det samme røg ind på Spotify’s New Music Friday-playliste, og desuden blev placeret som nummer 16 på Spotify Viral 50 (DK).

I fredags slap de så deres nyeste udspil, singlen “Deroute”. Et nummer, der med minimalistiske og markerende beats, en kombination af flydende og skælvende synth-flader og samples, et tungt bas-tæppe og en inderlig og gennemtrængende vokal, på bedste vis formår at indkapsle lyden af skandinavisk elektro-neo-soul/pop anno 2018.

“Deroute” er et meget ærligt og fængende track, og omhandler Eriksens svære og snoede vej tilbage til livets overflade efter en tung depression, som også skildres på den tilhørende inderlige musikvideo.

Tjek “Deroute” ud her:

Vi er spændte på hvad den purunge og talentfulde trio har at byde på i fremtiden. Indtil da, kan vi se frem til at opleve EIRENE live, når de giver følgende tre koncerter i løbet af foråret:

14.04 – Atlas, Aarhus
20.04 – Musikcaféen, Huset KBH, København
27.04 – Posten, Odense

Tags:
Pernille Vingaard
pernillevingaard@bandsoftomorrow.com