fbpx

Red Bull Music inviterer til hiphop-fest med blandt andre Noah Carter, Benny Jamz og FLEXLIKEKEV på programmet

 

Foto: Noah Carter // PR

Red Bull Music har annonceret en stor fest i hiphoppens navn med nationale såvel som internationale acts på plakaten. 
Red Bull Music holder fest i hiphoppens navn, hvor både nationale såvel som internationale acts skal skabe et drømmescenarie for danske hiphop-entusiaster. Festen, hvor hovednavnet er det danske hiphop-stjerneskud Noah Carter, løber af stablen den 9. november på KPH Volume i København
Udover hovednavnet Noah Carter, som de fleste musikinteresserede danskere efterhånden kender til, kommer også den danske rapper og producer Benny Jamz. Jamz har mange år på bagen i den danske hiphopindustri, hvor han har været en del af grupperne BOC og Molo, og han har for nyligt udgivet singlen “Tjep” i samarbejde med Kesi.
Derudover byder aftenen på en regulær gruppedannelse, når de to rappere BEKOog MARCO RAHIM slår hovederne sammen. Rap-duoen, der normalt er individuelle kunstnere, går på scenen sammen for at spille en blanding af deres egne numre såvel som tracks, de tidligere har lavet sammen.
Også den aarrhusianske trekløver DON X LEE X BARBER, er at finde på plakaten og bringer dermed hårdtslående aftrotrap til KPH Volume. Trekløveren plejer at være garanter for en god fest, når de eksempelvis har spillet til Distortion Street og Ø.
Udover danske acts byder aftenen på kunstnere fra den anden side af Nordsøen. Først og fremmest spiller rapperen SK1NNY, der har oprindelse i London, men som for nyligt er flyttet til Danmark, og i den forbindelse har bragt den UK-inspirerede hiphop med sig. Den unge kunstner udgav tidligere i år den slagskraftige debutsingle ”Problem” og vil forhåbentligt skabe en fest fyldt med svedig engelsk lyrik.
ligesom SK1NNY bringer FLEXLIKEKEV Londonrappen til København, når han gæster scenen til Red Bull Hiphop-fest. Vi satser på, at den unge rapper, hvis musik er inspireret af den britiske grime-gud Skepta, med sine slagkraftige UK-drill beats og sine kompromisløse britiske flows opildner til vilde moshpits.
Aftenen vil blive fulgt til dørs i selskab med den danske DJ Emil Lange, der vil agere host med DJ Naima som resident DJ. Emil Lange vil desuden også stå for arrangementets afterparty.
 

Christoffer Nielsen
christoffernielsen@bandsoftomorrow.com