fbpx

Videointerview med Fravær: Ungdommeligt, drømmende, elektronisk popmusik

Foto: PR

Torsdag den 25. oktober kan du opleve de tre vindere af årets KarriereKanonen til en fælles showcase på Walthers Musikcafé i Skanderborg. Vi har taget en snak med Tobias Albert, Ravi Kumar og Fravær, så du kan lære dem bedre at kende. Det er sidstnævnte, du her kan blive klogere på. 


Sponsoreret af


Der var dansk upcoming musik på programmet, da de 12 finalister i KarriereKanonen i sommer gik på scenen til den store finale på Smukfest. Det blev de to duoer Ravi Kumar og Fravær, og popkometen Tobias Albert, der vandt, og der er lagt i ovnen til et festligt gensyn, når de torsdag spiller sammen igen på Walthers Musikcafé i Skanderborg.
I videoen her kan du komme tættere på de to gutter, Nikolaj og Gustav, som til sammen udgør duoen Fravær. De finder inspiration i navne som Jens Ole McCoy, Saveus og Odesza, har en lidt for høj fraværsprocent, og knokler for at udleve drengdrømmen om en karriere i musikken.
Mød Fravær:

Videoen er filmet og klippet af Péter Becz.
Musik: Fravær – “Putte” og “Drengedrøm”
Arkivmateriale: Rumle Kjaer

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com