fbpx

Videointerview med Ravi Kumar: Det er lidt fedt, hvis vores musik virker provokerende

Foto: Mathias Warnich

Torsdag den 25. oktober kan du opleve de tre vindere af årets KarriereKanonen til en fælles showcase på Walthers Musikcafé i Skanderborg. Vi har taget en snak med Tobias Albert, Fravær og Ravi Kumar, så du kan lære dem bedre at kende. Det er sidstnævnte, du her kan blive klogere på. 


Sponsoreret af


Der var dansk upcoming musik på programmet, da de 12 finalister i KarriereKanonen i sommer gik på scenen til den store finale på Smukfest. Det blev de to duoer Ravi Kumar og Fravær, og popkometen Tobias Albert, der vandt, og der er lagt i ovnen til et festligt gensyn, når de torsdag spiller sammen igen på Walthers Musikcafé i Skanderborg.
I videoen beskriver Ravi Kumar selv deres musik som lyden af Vince Staples, Nicki Minaj og Santigold, der har en trekant i en forladt fabrik, hvor Die Antwoord kommer forbi, filmer det og udgiver det på VHS. De svarer på spørgsmål angående deres musik, som ofte beskrives som provokerende (deres sangtitler inkluderer blandt andet “Stop Staring At My Dick” og “Fuck This Shit I’m Gonna Be A Princess”), og så afslører de, hvad man skal gøre for at vinde deres kærlighed – blandt andet.
Tag godt imod fest-i-protest-duoen Ravi Kumar:

Videoen er filmet og klippet af Péter Becz.
Musik: Ravi Kumar – “Fuck This Shit I’m Gonna Be A Princess” og “Stop Staring At My Dick”
Arkivmateriale: Akofilms

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com