fbpx

Videointerview med Tobias Albert: Min musik er ungdommelig og poetisk

Foto: Monji

Torsdag den 25. oktober kan du opleve de tre vindere af årets KarriereKanonen til en fælles showcase på Walthers Musikcafé i Skanderborg. Vi har taget en snak med Ravi Kumar, Fravær og Tobias Albert, så du kan lære dem bedre at kende. Det er sidstnævnte, du her kan blive klogere på. 


Sponsoreret af


Der var dansk upcoming musik på programmet, da de 12 finalister i KarriereKanonen i sommer gik på scenen til den store finale på Smukfest. Det blev de to duoer Ravi Kumar og Fravær, og popkometen Tobias Albert, der vandt, og der er lagt i ovnen til et festligt gensyn, når de torsdag spiller sammen igen på Walthers Musikcafé i Skanderborg.
Du kan i videoen nedenfor blive klogere på Tobias Albert, som med catchy pophooks og live-loop sender tankerne hen på en artist som Ed Sheeran, og generelt former en stærkt internationalt-klingende lyd.
Vi spurgte blandt andet også ind til internationale drømmescenarier og tricks til at håndtere et fuck up på loop-pedalen, da vi for nyligt mødte ham til en snak på Gin-baren The Bird & the Churchkey i København.

Videoen er filmet og klippet af Péter Becz.
Musik: Tobias Albert – “Posing Like A Model”
Arkivmateriale: Tony Cornelius

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com