Den danske pop-duo slipper tung og melankolsk musikvideo til singlen “Fra Wien Til Rom”.

Foto: Sophus Wolf

De danske pop-sværvægtere Barselona langer et nyt og spændende projekt over disken, når de i dag slipper den stærke musikvideo til septembersinglen “Fra Wien Til Rom”.
Vi har tidligere kastet kærlighed efter pop-duoen Barselona, blandt andet da vi tilbage i 2017 fremhævede artisterne som ugens upcoming. Bag kunstnernavnet finder vi de to gutter Rud og Rasmus, der med deres solide pop og musikalske nysgerrighed placerer sig som nogle af den danske musikbranches helt store stjerneskud.
I september måned landede duoens sprøde “Fra Wien Til Rom”-track, hvor de leverede gennemarbejdede toner, der peger i retningen af en lidt anderledes mørk og organisk lyd. De er nu klar med den tilhørende musikvideo, lavet i samarbejde med Ophav Film og Prxjects – et kulturlaboratorium udviklet af den tyske bilproducent Mercedes Benz, med fokus på projektudvikling og kunstnerisk eksperimentering.
De visuelle udfoldelser indrammer på fineste vis den slagkraftige og melankolske stemning, der er på færde i “Fra Wien Til Rom”-singlen, hvor scener med både fysiske brydekampekampe, erotik og tungsind udspiller sig. Gennem auditive og visuelle remedier, markerer Barselona på mange måder deres nytænktende og eksperimentelle tilgang til musikken.
Om musikvideoen og samarbejdet med Barselona fortæller instruktør Rasmus Petersen:
Da vi blev præsenteret for nummeret “Fra Wien Til Rom” var det tydeligt, at drengene havde taget deres musikalske udtryk i en retning, som var mere tungt og melankolsk. Det passede os rigtig godt, da vi med musikvideoen gerne ville udforske et anderledes univers og dykke ned i nogle scener og mennesker, som vi ikke havde stiftet bekendtskab med før.
Du kan se (og høre) den sprøde video her:

Tags:
Sofie Axelsen
sofieaxelsen@bandsoftomorrow.com