fbpx

Solange headliner Heartland Festival 2019

Foto: PR

Den anmelderroste soul/R&B- og popstjerne har et endnu unavngivet album med sig, når hun næste år gæster Egeskov Slot. 
Solange måtte tidligere på året aflyse sin danske koncert i TIVOLI grundet sygdom, og derfor er det ekstra glædelige nyheder, at Heartland nu har booket hende til næste års musikprogram.
Efter en indiskutabel magtdemonstration på Roskilde Festival i 2017 hersker der vist ingen tvivl om, at Solange er et sublimt live-navn. En god koncert hænger dog ofte også sammen med et godt bagkatalog, og det må man sige, Solange på Roskilde havde i 2016’s gennembrudsalbum A Seat at the Table. Det personlige album, som behandler emner som diskrimination og ulighed, gik nummer et på den amerikanske Billboard hitliste og skaffede med nummeret “Cranes in the Sky” Solange en Grammy for ‘Best R&B Performance’.
Nu er der et nyt album på vej. Det har endnu ingen title eller udgivelsesdato, men det er sikkert, at den 32-årige kunstner har en række nye numre med, når hun næste år kommer til Danmark.
Musikprogramchef og direktør for Heartland, Ulrik Ørum-Petersen, udtaler om bookingen:
Solange er et navn, vi har drømt om at få på plakaten i hele festivalens levetid. Hun er både en kæmpe kunstnerisk begavelse og en gudsbenådet performer, der har forstået at forene det eksperimenterende med det populærkulturelle på en måde, der har gjort hende til et internationalt ikon. At hun ovenikøbet har annonceret et nyt album, der udkommer i god tid inden hendes optræden på Egeskov, gør os kun endnu mere stolte over, at hun har valgt os til sin eneste danske optræden til sommer.
Heartland løftede tidligere på årets sløret for, at den prisbelønnede forfatter Jonathan Franzen gæster festivalen, og det er altså side om side med ham og senere hen en række andre kunstnere inden for musik, kunst, talks og mad, at Solange nu placerer sig.
Det er for fjerde gang, at Heartland til sommer løber af stablen. Det foregår fra torsdag den 30. maj til lørdag den 1. juni 2019.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com