fbpx

Axel fra Kakkmaddafakka: Tre numre jeg hører på repeat

Foto: Ruben Nesse

Hvis du mangler lidt inspiration til feriemusikken, så har Axel fra Kakkamaddafakka tre gode bud til dig. De spænder blandt andet over en gammel croon-klassiker og en hyperaktuel (og angiveligt også hyperkriminel) amerikansk rapper

Norske Kakkmaddafakka har været igang i en årrække, og de har for længst charmeret sig tæt ind i hjertet på de danske indiepop-fans. Det er efterhånden svært at holde styr på, hvor mange gange de har spillet i Danmark – ofte for udsolgte sale – og allerede nu er der to danske koncerter planlagt henholdsvis den 19. januar til P6 Beat Rocker Koncerthuset og igen den 22. januar i Pumpehuset (som allerede melder få billetter, naturligvis).

Kakkmaddafakka udgav den 30. november deres seneste, og mere klubbede, single “Naked Blue”, som er den første fra deres femte album, der lander den 22. marts 2019.

Bandet består af Axel Vindenes, Pål Vindenes, Stian Sævig, Kristoffer Wie van der Pas, Lars Helmik Raaheim-Olsen og Sebastian Kittelsen, og vi har fået forsanger Axel til at anbefale os tre numre, han selv ikke kan holde sig fra for tiden. De kommer her…

6ix9ine (feat. Tory Lanez) – “KIKA”

– Jeg elsker at følge med tiden. Jeg er både en trendsætter og en trendfølger. 6ix9ine er hottere en nogensinde. Vældig sjovt at følge med, og jeg digger hans hits! 

Frank Sinatra – “My Way”.

– Sikken en herlig sang! Jeg er blevet helt hooked igen. Den skal spilles til min begravelse. 

Whigfield – “Saturday Night”

– I have a dream of one day making a song this cool! For mig er dette en sikker vinder, hvis jeg vil komme i den rette stemning! 

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com