fbpx

27 album vi glæder os til at høre i 2019

Foto: Sigrid // PR

2018 bød på et hav af spændende udgivelser, og vi har svært ved at vente på alle de godter, 2019 enten stensikkert
 eller måske kommer til at byde på. Her er vores 27 mest ventede udgivelser.

Vi har netop budt Fugleflugtens debutalbum Morgenlysskær og Farveblinds debut-EP Boxes velkommen til verden, og der er mange flere spændende udgivelser i vente fra danske såvel som udenlandske artister i fremtiden. Det har selvsagt været svært at begrænse en liste som denne, men vi har forsøgt ved primært at beskæftige os med de udgivelser, der allerede er annonceret. Vi har dog også tilladt os at drømme en lille smule og taget artister på ordet, når de har antydet, at 2019 byder på nye udspil.

Vi glæder os helt vildt og håber, at du kan bruge nogle af navnene på listen til også at have noget at se frem til.

Maggie Rogers – Heard It In A Past Life

Hvad: Debutalbum
Releasedato: 18. januar
Label: Universal Music

2019 starter godt ud, hvis man er til et lækkert mix af R&B, folk og dance. Den spirende sangerinde Maggie Rogers kunne nemlig tilbage i oktober annoncere, at hendes debutalbum Heard It In A Past Life lander den 18. januar. Den unge amerikaner fik for alvor opmærksomhed, da hun i 2017 udgav EP’en Now That the Light Is Fading, hvoraf særlig nummeret “Alaska” fik stor succes i kølvandet på en video, hvor selveste Pharrell måtte fælde en tåre til lyden af det alternative popnummer. Maggie Rogers har allerede teaset sin nye albumudgivelse med fabelagtige numre som “Give a Little” og “Fallingwater”, og vi håber derfor, at den kommende udgivelse bliver alt andet end en skuffelse.

Maggie Rogers spiller på Store VEGA den 6. marts 2019.
Læs vores seneste interview med Maggie Rogers her.

Sharon Van Etten – Remind Me Tomorrow

Hvad: Femte album
Releasedato: 18. januar
Label: Jagjaguwar

Sharon Van Etten var i slutningen af 2018 at finde på vores liste over de 25 bedste sange fra udlandet i 2018 med singlen “Comeback Kid” fra albummet Remind Me Tomorrow, som snart udkommer. Albummet er det femte i rækken fra den alternative rockartist, og det første i mere end fire år. Albummet blev til, mens Van Etten var gravid og læste på psykologi-studiet, og det er således i de små stunder mellem alt påstyret, at de nye sange er udsprunget. På Remind Me Tomorrow har Sharon Van Etten arbejdet sammen med produceren John Congleton, og numrene centrerer sig omkring temaer som kærlighed og længsel, mens det musikalske udtryk er mere energisk og upbeat, end hvad vi tidligere har hørt.

Sharon Van Etten spiller i DR Koncerhusets Studie 2 den 7. april 2019.

Toro y Moi – Outer Peace

Hvad: Ottende album
Releasedato: 18. januar
Label: Carpark Records

Manden, der for alvor vakte betegnelsen ‘chill-wave’ til live er tilbage med sit ottende album, Outer Peace, og vi er ret spændte på denne her. Toro y Moi har teaset albummet med singlerne “Freelance” og senest “Ordinary Pleasure”, som med catchy funk og groovy baslinjer har tegnet lovende for albummet. Outer Peace følger efter 2017’s Boo Boo og er blevet til i San Franciscos Bay Area efter et år, hvor Portlands natur dannede ramme om kunstnerens liv. Mens Boo Boo var en noget følelsesladet oplevelse, er Outer Peace en mere glad og energisk udgivelse, der trækker på genrer som funk, hiphop og dance, og hvis de resterende otte numre lyder ligeså godt som de to singler, er vi mere end tilfredse.

James Blake – Assume Form

Hvad: Fjerde album
Releasedato: 18. januar
Label: Universal Music

Det er netop blevet bekræftet af en række plakater rundt omkring i Londons gader, at rygterne om et nyt James Blakealbum taler sandt. Rygterne begyndte at florere, efter Amazon France ved en fejl kom til at offentliggøre tracklisten. Nå, men nu er det fjerde album fra den elektroniske troldmand altså en realitet, og tracklisten til Assume Form afslører, at der er prominente samarbejder i vente med blandt andre André 3000, Travis Scott, Moses Sumney og Rosalía. Du kan allerede nu hører førstesinglen “Don’t Miss It”.

Júníus Meyvant – Across the Borders

Hvad: Andet album
Releasedato: 25. januar
Label: Record Records

Unnar Gísli Sigurmundsson aka Júníus Meyvant er en af de absolut bedste, når det kommer til skæv folkpop, eller “freaky folk pop”, som han selv har kaldt det. Det fik vi at høre på debutalbummet Floating Harmonies fra 2016, der bragte os forrygende numre som “Color Decay” og “Neon Experience”. Sidste år teasede islændingen så endelig sit andet udspil med den energiske “High Alert”, som tegnede lovende for den kommende udgivelse. Meyvant har selv stået for produktionen af Across the Boarders, som er indspillet i Island i samarbejde med Ásgeir og Eerlend Øye-samarbejdspartneren Guðmundur Kristinn Jónsson. Ligesom vi oplevede det på debutalbummet, vil opfølgeren eftersigende atter byde på store arrangementer og inddragelse af en række instrumenter, der er med til at skabe det varme og fyldige lydbillede, vi i sin tid faldt for.

Júníus Meyvant spiller den 16. februar i Pumpehuset i København og den 20. februar på Train i Aarhus.

Sneaks – Highway Hypnosis

Hvad: Tredje album
Releasedato: 25. januar
Label: Merge Records

Vi har ikke før skrevet om Eva Moolchan, som i 2016 udgav sit første album Gymnastics under soloprojektet Sneaks, men det vil vi lave om på nu i kølvandet på annonceringen af hendes trejde album Highway Hypnosis. Sneaks er en ny spændende stemme fra Washington DC., som blander hiphop, post-punk, pop og dyb bas i et elektronisk sammensurium af alt muligt lækkert, der leder tankerne mod kunstnere som M.I.A. og en tidlig Santigold. De fire singleforløbere “Beliefs”, “Hong Kong to Amsterdam”, “Money Don’t Grow on Trees” og den seneste “The Way it Goes” tegner mere end lovende for Sneaks, som vi forventer at høre meget mere om i løbet af 2019.

Modest – For the Better

Hvad: EP
Releasedato: 25. januar
Label: Uafhængigt

Den aarhusianske post-punkgruppe Modest har allerede EP’en Pretty Sure It’s Honest (bestende af to dobbeltsingler) fra 2017 på CV’et, og det tegnede dengang lovende for det nye skud på den danske alternative rockscene. Den 23. november 2018 udgav gruppen så den nye energiske single “Please Keep an Eye on Me”, som skulle vise sig at komme forud for EP’en For the Better, som netop har fået udgivelsesdato allerede den 25. januar. Nyheden landede sammen med den nye single “Keep Your Cards”, som du kan tjekke ud her:

Du kan også glæde dig til at se gruppen live den 8. marts på Tape i Aarhus og den 9. marts på Loppen i København.

The Entrepreneurs – Noise & Romance

Hvad: Debutalbum
Releasedato: 1. februar
Label: Tambourhinoceros

Titlen Noise & Romance er egentligt ganske sigende for det, man umiddelbart møder, når man lytter til singleforløberne for The Entrepreneurs‘ debutalbum. Den mur af lyd, der rammer én, er massiv, og det er efterhånden blevet kendetegnet for trioens mørke og eksplosive lydunivers, der trækker på genre som punk og grunge. Trioen, der består af forsanger Mathias Bertelsen, guitarist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev, udgav i 2016 debut-EP’en Tony Rominger, og siden har de spillet en række koncerter, der også har skaffet dem det fine live-ry, der nu er en del af deres identitet. Vi krydser fingre for, at Nosie & Romance vil bidrage med flere stærke sange at gå på scenen med.

Søn – Det Skandinaviske Design

Hvad: Debutalbum
Releasedato: 15. februar
Label. Audible Records

Vi har brændt os varme på den københavnske ‘smadderpop’-gruppe Søn, som tidligere har været aktuelle med de officielle singler “Malmø” og “Fem Fingre” og nu er klar med debutalbummet Det Skandinaviske Design. Den dansksprogede gruppes musik appellerer måske særligt til dig, der også er faldet for nye danske navne som Barselona og Hong Kong, men de bringer et nøk mere energi og alternative undertoner med sig. Musikken er innovativ både i melodikonstruktioner, det instrumentale og ikke mindst det lyriske, som tvinger én til at lytte godt efter. Der er spor af jazz i det improvisationsklingende univers, som også byder på fængende melodi og melankoli. Teksterne, som sanger, guitarist og sangskriver Kristoffer Jessen står for, kredser om temaer som idealer i det moderne, vestlige samfund, kærlighed og eksistentiel usikkerhed – temaer, som meget fint matcher de nogle gange overraskende jordnære tekstbidder og pludseligt svævende tankestrømme og drømmende akkordprogressioner.

Søn spiller releasekoncert på Ideal Bar i København den 16. februar.

Hajk – Drama

Hvad: Andet album
Releasedato: 19. februar 2019
Label. Jansen Records

Den Oslo-baserede femkløver har lige fra start gjort sig rigtig godt bemærket med deres storladne og melodiøse indiepop, og fik hurtigt høstet sig selverklærede fans i sangerinderne Astrid S, Sigrid og Kimbra. Efter at have brygget på ny musikalsk magi, er Hajk klar til at udgive deres andet album, Drama, til februar. Og meget tyder på, at vi er ‘in for a treat’, for albummet er allerede blevet teaset med singlerne “Dancing Like This” og “Keep Telling Myself” – to indiepop-perler spækket med hjertevarme og dybfølte tekster, sprøde korharmonier, fængende keys og groovy beats.

Sigrid – Sucker Punch

Hvad: Debutalbum
Releasedato: 1. marts
Label: Universal Music

Det her debutalbum har været længeventet. Ikke fordi den norske popkomet Sigrid har været synderligt længe om det, men simpelthen fordi hypen omkring hende har været så enorm og forventninger til et debutalbum i top. Det er Sigrids egen skyld, for de to EP’er Don’t Kill My Vibe fra 2017 og Raw fra 2018 har været proppet til randen med catchy og quirky popmusik. Nordmanden er hemmelighedsfuld hvad angår tracklisten, som lige nu kun afslører, at titelnummeret “Sucker Punch”, debutsinglen “Don’t Kill My Vibe” og den følsomme “Dynamite” er på. Vi glæder os som små børn til at se navnene på de resterende numre og ikke mindst høre de nye, der forhåbentligt også er i vente.

The Japanese House – Good at Feeling

Hvad: Debutalbum
Releasedato: 1. marts
Label: Dirty Hit

Amber Bain, som er multikunstneren bag projektet The Japanese House, har forud for debutalbummet Good at Feeling udgivet hele fire EP’er, hvoraf en af dem, Pools to Bathe In, allerede kom i 2015. Drømmepop-kunstneren arbejder i det helt skrøbelige univers med smukke, flydende vokalharmonier og længselsfulde akkordsammensætninger. Hun er signet på det britiske pladeselskab Dirty Hit (bl.a. The 1975, Wolf Alice, Pale Waves) og har blandt andet label mates The 1975 som erklærede fans. Det forstår vi godt, og de to singler “Lilo” og “Follow My Girl” tegner lovende for det (meget) længeventede debutalbum.

The Japanese House spiller i Lille VEGA den 23. januar 2019.
Læs vores seneste interview med The Japanese House her.

Stella Donnelly – Beware of the Dogs

Hvad: Debutalbum
Releasedato: 8. marts
Label: Secretly Canadian

Er du til finurlig singer-songwriting, indie-vibes, sarkastisk historiefortælling, stærk personlighed og en vokal, som kun få kan prale af, så hold øje med udgivelsen af australske Stella Donnellys debutalbum Beware of the Dogs. Albummet blev annonceret sammen med videoen til singlen “Old Man, og det følger efter den anmelderroste debut-EP Thrush Metal fra 2017. Fra det 13 numre lange album kan du nu, udover “Old Man” også lytte til den fantastisk smukke “Boys Will Be Boys”, som handler om et overgreb på en af Donnellys veninder og er at finde på deubt-EP’en.

SASAMI – SASAMI

Hvad: Debutalbum
Releasedato: 8. marts
Label: Domino Recordings

Navnet SASAMI siger dig måske ikke så meget, men måske du har hørt om rockgruppen Cherry Glazerr, som desuden også er aktuelle med nyt album i år. SASAMI, som er bosat i Los Angeles, skrev på sin solodebut, mens hun var på turné med Cherry Glazerr, og vi har allerede fået en smagsprøve med de stærke indierock-singler “Not the Time”, “Callous” og “Jealousy”. SASAMI beskriver selv det selvbetitlede album som en blanding af en dagbog og de dér lange breve man skriver, men aldrig får sendt. Dem glæder vi os til at høre.

SASAMI spiller en gratis koncert på Bakken i Kødbyen den 2. marts 2019.

Alcabean – Confessions

Hvad: Debutalbum
Releasedato: 15. marts
Label: We Are Suburban

Der er sket meget for den danske rockgruppe Alcabean, som indtil videre har fungeret som kvartet, men nu er skåret ned til en duo bestående af brødrene Julius og Victor Schack. Efter en turbulent periode, hvor koncerter på Roskilde Festival og Smukfest og udgivelsen af EP’en Head Down forløb sideløbende med en kreativ krise for især forsanger Victor Schack, besluttede gruppen at dreje musikken i en ny retning. Der er vinket farvel til distortion-guitarer og 90’er-stadion-lyd til fordel for et blødere mere synthet og minimalistisk univers, som man kan høre på den nye single “Tsukuyomi”, der markerer lyden for debutalbummet, der lander til marts.

Alcabean spiller den 4. april på Hotel Cecil i København, den 5. april på Richters i Gladsaxe og den 6. april på Kansas City i Odense.

Rainbrother – Island

Hvad: Andet album
Udgivelsesdato: 29. marts
Label: General Bird

Forskellige nuancer af isolation, tabt kærlighed og selvaccept er ifølge danske Rainbrother selv temaerne for de 10 nye sange, de til marts udgiver med albummet Island. Albummet er blevet til efter en isolationstur til Thy, hvor de indspillede med producer Kennie Takahashi (bl.a. Danger Mouse, Beck og Black Keys). Indiefolk-kvintetten leder tankerne over på noget i retning af et kærlighedsbarn mellem Fleet Foxes og Pink Floyd, hvor folkede vokalharmonier står i kontrast til mere eksperimenterende instrumentaludladninger. Island er efterfølgen til 2017’s debutalbum Tales from the Drought, og vi er mere end spændte på at se, hvad kvintetten har at byde på med opfølgeren.

SOAK – Grim Town

Hvad: Andet album
Releasedato: 26. april
Label: Rough Trade Records

Nordirske SOAK var en af de yngste til nogensinde at vinde den prestigefulde Mercury Prize, da hun tilbage i 2015 udgav debutalbummet Before We Forgot How To Dream. Det er netop blevet offentliggjort, at det fire år gamle album endelig følges op med albummet Grim Town. Albummet følger efter en periode med massiv hype over udgivelsen af den fantastisk smukke “Everybody Loves You”, som stensikkert indtog en plads på vores liste over de 25 bedste udenlandske sange fra 2018. Det nummer og den nye single “Knock Me off My Feet” er blandt andet at finde blandt de i alt 15 numre, albummet kommer til at bestå af.

Kill J – Superposition

Hvad: Debutalbum
Releasedato: …
Label: NO3 (Sony)

Vi har nydt godt af Kill J‘s cool elektropop siden 2013, hvor hun udgav singlen “Phoenix”. Julie Aagaard, med den karakteristiske lyse vokal, har endnu ikke udgivet et fuldlængde-album, men EP’en Quasi i 2016. I løbet af 2018 har singlerne “Strange Fruits of the Sea” og “Dead Weight Soldier” dog varslet et album med titlen Superposition, som forhåbentligt byder på meget mere hårdtslående og eksperimenterende elektronisk pop fra det danske talent.

Lana Del Rey – Norman Fucking Rockwell (TBA)

Hvad: Femte album
Releasedato: 29. marts (måske)
Label: Universal Music

Vi fik nogle fantastiske smagsprøver på, hvad vi kan vente os af det kommede femte album fra Lana Del Rey, da hun sidste år udgav singlerne “Mariners Apartment Complex” og “Venice Bitch”, som hun den 9. januar fulgte op med “hope is a dangerous thing for a woman like me to have – but i have it” – en sart og følsom klaversjæler. Ifølge MTV UK lander albummet højst sandsynligt den 29. marts, men de afslører ikke yderligere, hvad rygterne bygger på, så det er altså ikke bekræftet fra Del Rey selv. Vi ved dog, at hun arbejder sammen med Jack Atanoff, som står bag kæmpehit fra kunstnere som Taylor Swift og Lorde, og selv er en del af grupperne Bleachers og Fun. Indtil videre har makkerparret skabt magi, så det håber vi fortsætter på et album.

Lana Del Rey spiller på Tinderbox Festival 2019.

Karen O & Danger Mouse – Lux Prima (TBA)

Hvad: Første album
Releasedato: …
Label: …

At dømme ud fra førstesinglen “Lux Prima” er samarbejdet mellem Yeah Yeah Yeah’s Karen O og produceren Danger Mouse et ‘match made in heaven’. Det ni minutter lange nummer er sat sammen af en masse forskellige bidder, der udgør en rejse i et både eksperimenterende og fængende lydunivers. Karen O’s vokal fremstår rimelig retro, og nummeret kunne i sine mere storladne sekvenser sagtens gå for et filmsoundtrack. De to stjerner har ikke udelukkende været i studiet sammen den seneste tid. Mens Danger Mouse har produceret det seneste album Wide Awake fra Parquet Courts, har Karen O udgivet solomateriale i form af nummeret “YO! MY SAINT” og senest “Anti-Lullaby” fra starten af i år. Derudover har hun turneret med sit gamle band Yeah Yeah Yeahs, som eftersigende også skulle planlægge at indspille ny musik. Vi ved ikke, hvornår albummet fra Danger Mouse og Karen O kommer ud, men håber, at rygterne taler sandt, når de siger, at det bliver engang i foråret.

The 1975 – Notes on a Conditional Form (TBA)

Hvad: Fjerde album
Releasedato: …
Label: Universal Music

Det er gruppens Manager Jamie Oborne, der er ude med informationer til de mange hungrende fans af The 1975, som i slutningen af 2018 blussede op til en af de største britiske grupper lige nu – især da de indtog pladsen som et af hovednavnene til dette års Reading & Leeds Festival og udgav albummet A Brief Inquiry Into Online Relationships, som af flere er blevet kaldt det bedste album i 2018. Så det er jo ikke helt dumt, at 2019 angiveligt byder på endnu et album, og ifølge NME, har forsanger Matthew “Matty” Healy faktisk lovet to udgivelser på ét år. Mangeren har i en række tweets afsløret, at de satser på en udgivelse omkring den 1. juni, og at første single kommer engang i februar. Derfor får du herunder en af de stærkeste singler fra den seneste plade.

The 1975 spiller i Tap1 den 13. juni 2019.

Lowly – TBA

Hvad: Andet album
Releasedato: …
Label: Bella Union

Vi kan godt være stolte over det dreampoppede aftryk, gruppen Lowly indtil videre har sat på den danske musikscene med det anmelderroste debutalbum Heba fra 2017. Det er ikke annonceret, at gruppen kommer med et nyt album her i 2019, men meget peger i den retning – blandt andet den seneste single “Wood” fra april sidste år, og ikke mindst deres booking til den norske showcase- og musikbranchefestival by:Larm, som plejer at være en god indikator af, at gruppen bliver højst aktuelle i de kommende 12 måneder (som minimum). Vi håber, det holder stik, og kommer til at lyde ligeså godt som “Wood” har indikeret.

Little Simz – TBA

Hvad: Tredje album
Udgivelsesdato: …
Label: …

Little Simz AKA Simbi Ajikawo, er en af de mest interessante stemmer på den britiske hiphop-scene, og det er ikke overraskende, at hun har en fan i Kendrick Lamar. At hun er et unikt indslag i hiphoppen, har hun kun bekræftet med de tre singler “Boss”, “Offence” og “10 1FM”, som angiveligt er en forsmag på et kommende tredje album. Vi håber, rygtet taler sandt, og at den Gorillaz- og Anderson .Paak-turnerende, 24-årige London’er er på vej med nyt. Det sidste album Stillness in Wonderland fra slutningen af 2016 bød på prominente gæsteoptrædener fra blandt andet Syd, BADBADNOTGOOD og Bibi Bourelly, så det bliver spændende at se, om hun fortsætter i den retning. Det må hun gerne for vores skyld, selvom de tre singler (uden features) nu også har været ret geniale i sig selv.

Sade – TBA

Efter otte års musikalsk hiatus udgav den britiske jazz-soul-darling, Sade, pludselig nummeret “Flower of the Universe” som en del af soundtracket til Disney-filmen Et Spring i Tiden, der udkom i slutningen af februar i år. Det fik hurtigt rygterne til at svirre om, at der endelig snart måtte være en større ny udgivelse på vej fra den talentfulde og afholdte sangerinde, der i 80’erne storhittede med numre som “Smooth Operator”, “Your Love is King” og “The Sweetest Taboo”. I begyndelsen af november landede så endnu en nysleben Sade-perle i form af nummeret “The Big Unknown”, og rygterne om et kommende nyt album er efterhånden blevet bekræftet fra flere sider. Men hvornår det helt præcist kommer, og hvad det kommer til at hedde, er endnu ikke offentliggjort. Så vidt vi ved, har Sade nemlig ikke travlt med at udgive sin nye musik, men nyder at være tilbage i studiet og tager sig god tid til at få skabt sine sange lige nøjagtig, som hun gerne vil have dem. Ja, der er nok ikke andet at gøre, end at vente spændt – og det gør vi!

Childish Gambino – TBA

Hvad: Fjerde (og måske sidste) album
Udgivelsesdato: …
Label: …

Donald Glover, den efterhånden meget omtalte kunstner bag Childish Gambino, har tidligere annonceret, at hans næste album vil blive det sidste. Vi håber derfor, at han lukker projektet i stor stil og slår et lige så stort brød op som med sidste års mesterværk “This is America” med et album i 2019. Bookingen som hovednavn til Coachella bekræfter, at det slet, slet ikke er urealistisk, at det kommer i tide til sommeren – og måske Roskilde Festival?

Vampire Weekend – TBA

Hvad: Fjerde album
Releasedato: …
Label: Sony Music

Okay, det her var også på vores liste sidste år, efter frontmand Ezra Koenig begyndte at tease det første nye materiale fra alt.pop-gruppen Vampire Weekend siden 2013’s Modern Vampires of the City. Men nu må det altså ske. Der er stadig ikke navn eller dato på udgivelsen, som bliver den første, efter New Yorkerne forlod XL Recordings til fordel for Sony-afdelingen Columbia. Koenig skal også have bekræftet, at det nye album inkluderer et samarbejde med The Internets Steve Lacy, hvilket vi virkelig vil glæde os til at høre. Det bliver generelt spændende at se, hvor deres lyd har bevæget sig hen efter afskeden med Rostam Batmanglij, som er gået solo og i mellemtiden har produceret for en række stjerner (bl.a. Maggie Rogers).

The Strokes – TBA

Hvad: Sjette album
Releasedato: …
Label: …

Det er måske lidt et long-shot at håbe på et nyt album fra New York-veteranerne The Strokes, men det er dog ikke helt urealistisk, at en efterfølger til 2013’s Comedown Machine er på tegnebrættet. Rockgruppen har i hvert fald annonceret et ‘Global Comeback’ i 2019, som lige nu ser ud til at blive en realitet, hvad angår deres live-planer. Gruppen er allerede bekræftet til en festival i Spanien, og der er eftersigende flere datoer på vej. I stilheden siden EP’en Future Present Past fra 2016 har frontmand Julian Casablancas blandt andet haft travlt med udgivelsen af albummet Virtue med bandet The Voidz, mens guitarist Albert Hammond Jr., som spillede på Roskilde sidste år, har udgivet sit fjerde album. Vi håber, de har spillet sig varme til en ny The Strokes-udgivelse.

Glæd dig også til:

Deerhunter – Why Hasn’t Everything Already Disappeared? (18. januar)
Drenge – Strange Creatures (22. februar)
RAT BOY – Internationally Unknown (25. januar)
Beirut – Gallipoli (1. februar)
Cherry Glazerr – Stuffed & Ready (1. februar)
girlpool – What Chaos Is Imaginary (1. februar)
Panda Bear – Buoys (8. februar)
Methyl Ethel – Triage (15. februar)
Julia Jacklin – Crushing (22. februar)
Vagabon – LP2 (TBA)
Broken Bells – TBA

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com