fbpx

Avey Tare a.k.a. Dave Portner fra Animal Collective annoncerer nyt album i 2019

Foto: Abby Portner

Hvis du ligesom os har savnet at høre fra Animal Collective, kan du nu glæde dig over, at Avey Tare, med det borgerlige navn Dave Portner, har annonceret nyt album, der lander den 22. marts. Hør en smagsprøve med den nyligt udgivet single “Saturdays (Again)”.

Den erfarne musiker og sangskriver Dave Portner, der også kendes under kunstnernavnet Avey Tare har sammen med medlemmer fra bandet Animal Collective udgivet hele syv studiealbums. Den eksperimenterende popkunstner har lige netop i dag annonceret nyt album med titlen Cows On Hourglass Pond. 

Albummet er indspillet i starten af 2018, og er nu endelig klar til at udkomme den 22. marts. Avey Tare er ikke bange for at eksperimentere med lyde og blandinger af genrer, og det nyeste album er da også indspillet på en retro “Tascam 48 1/2”- analog båndoptager, der stammer tilbage fra slut 80’erne.
Det nye album følger efter det følelsesladede og personlige album Eucalyptus (2017) og udkommer både som et af Avey Tares soloplader, men også som en Animal Collective-plade, gennem Domino og Playground Music i Skandinavien.

Førstesinglen) “Saturdays (Again)” landede i går med tilhørende psykadelisk og farverig musikvideo. Den visuelle kunstner og Animal Collectives tætte samarbejdspartner Abby Portner (Dave Portners søster) har instrueret videoen, som kan ses her:

Udover albumannonceringen har Avey Tare også offentliggjort en række datoer for turné, godt nok kun på amerikansk jord indtil videre, men vi krydser i hvertfald fingre for en fremtidig koncert i Danmark og glæder os til at høre det fulde album til marts.

Cows On Hourglass Pond‘s trackliste:

1. What’s the Goodside?
2. Eyes on Eyes
3. Nostalgia in Lemonade
4. Saturdays (Again)
5. Chilly Blue
6. K.C. Yours
7. Our Little Chapter
8. Taken Boy
9. Remember Mayan
10. HORS

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com