fbpx

by:Larm føjer otte nye navne til plataken og annoncerer 21 nye konferencepunkter

Foto: TAN/Greete Olen

Mens programmet nærmer sig det endelige, åbner by:Larm op for deres personlige planner, så du kan begynde at skræddersy dit kommende festivalbesøg.

Hvis du ligesom os i slutningen af februar tager til Oslo for at deltage i Skandinaviens største showcase- og musikbranchefestival by:Larm , så kan du så småt begynde at sætte dit peronlige program sammen i appen, som netop har lanceret sit filtreringsprogram. Derudover er otte nye artister – heriblandt den elektroniske danske duo TAN – føjet til programmet som nogle af de absolut sidste, inden det endelige lineup står klart. Med Guleed og Ozzy viser by:Larm noget af det mest hypede svenske hiphop frem, mens Romskip fra Bergen bringer rocken til Oslo.

De nye navne er:

Employed to Serve (UK) – by:Larm Black
Guleed (SE)
Karina (FI)
Little Jinder (SE)
Otta (UK)
Ozzy (SE)
Romskip (NO)
TAN (DK)

Udpluk fra konferencen

Sociale medier – Dos and don’ts!

Elisabeth Bekken Vikanes deler sine bedste tips og tricks til arrangører og artister, som søger at lykkes med sine sociale medie-kanaler. Der er tips om både dos and donts til Facebook og Instagram.

The Gender Pay Gap

Stadig flere aktører – by:Larm inklusiv – har øget fokus på kønsbalancen i musikindustrien. Men hvor meget tjener kvindelige artister egentligt sammenlignet med sine mandlige kollegaer?  

All Together Now – Let’s build the next headliners!

Metallens mastodonter vil ikke være her for evigt, og der er brug for nye store bands, der kan fylde de toppe pladser på toppen af festivalplakaterne ud, når de gamle legender ikke længere er her. Men arbejder branchen egentlig sammen for at skabe de nye, store bands?

My band is hot – but now what? 

Hvad sker der, når der er kæmpe hype omkring et band eller artist, som så pludselig forsvinder og ikke giver lyd fra sig? Hvordan spiller man sine kort rigtigt og omdanner hypen til en mere langvarig og holdbar karriere?

by:Larm løber af stablen fra den 28. februar til 3. marts i Oslo.

Nikoline Skaarup
nikolineskaarup@bandsoftomorrow.com