by:Larm annoncerer de sidste navne til dette års musikalske line-up

Foto: M.I.L.K. // PR

Den norske festival fuldender deres program med globale og lokale kunstnere og tilføjer også et dansk navn til plakaten. Vi har udpeget tre, vi glæder os til at se.

by:Larm festival, der finder sted fra den 28. februar til 2. marts, har i dag offentliggjort de sidste tilføjelser til dette års program. Her er den Brooklyn-baserede artist Bergonist blevet tilføjet som et af de internationale navne. Bergonist er i genren dance/electronica, og viser på sine udgivelser “Affiliation” og “Heat”, hvordan han navigerer i sit dystopiske univers med en blid og lidt genert vokal, og hvordan han til tider synger på engelsk og andre gange på fransk. Hør nummeret “Affilitation” her:

Norske Nora Shikoswe Hougsnæs, der som artist blot går under navnet Shikoswe, kommer på besøg med sin solide indie-pop, der har et ærligt udtryk og er akkompagneret med flygtige melodier og Shikoswes luftige vokal. Lyt til hendes seneste single “Two Heads in a Room” her:

Sidst men ikke mindst, er den danske dance-pop-kunstner M.I.L.K. også udnævnt til at gæste dette års by:Larm festival. Vi har tidligere blandt andet haft optur over kalypso-bangeren “Time For Reinvention”, som M.I.L.K. har lavet sammen med den franske rapper Nemir. Hør nummeret her og drøm dig væk fra kulden udenfor:

Udover ovenstående er disse også blevet annonceret til programmet:

Árstíðir
benny___b
Dina
Askjell
Jinjer
Malin Pettersen
Lucinda Chua
Benji flow


Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com