fbpx

FORPREMIERE: Synthpop håbet ELBA udgiver anden-singlen “Poisonous” efter Roskilde annoncering

Foto: Richo Lund Hald

Den danske synthpop kunstner ELBA udgiver i morgen sin anden single “Poisonous” med en tilhørende lyrikvideo, men du kan høre den allerede i dag lige her.

Den 24-årige sangerinde Ellen Bathum (aka ELBA) trådte sidste november direkte ind på den danske popscene med debutsinglen “Antidote”. Det dansable synthpop nummer fik hurtigt international vind under vingerne og blev nævnt i det britisk Clash Magazine, hvor Ellen blandt andet blev sammenlignet med elektropop sværvægteren Robyn.

I morgen udgiver hun så opfølgeren til “Antidote”, nemlig “Poisonous”, som hiver energien helt op under taget og dig lige ud på dansegulvet, og vi har været så heldige at kunne premiere den allerede i dag. Nummeret er et dancefloor anthem, der med en catchy vokal og energisk synth-beat fanger din opmærksomhed og lader dig forsvinde helt ind i musikken.

ELBA blev tidligere i dag annonceret til årets Roskilde Festival, hvor vi håber at se et brag af en fest, når hun indtager scenen. Inden da giver hun dog et show på Sub Festival til maj, og efter Roskilde er hun også booket til Alive Festival til august. Den unge kunstner har en travl sommer, og hvis du skal ind og se hende (eller bare rigtig gerne vil hype din dag op) så kan du glæde dig over den nye single og lyrikvideoen her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com