fbpx

PREMIERE: Motorique skyder til vejrs på raketter i den nye musikvideo til “Lemmings”

Foto: Jonathan Hjort

Den København-baserede trio Motorique er opsat på at gå ud med stil. Hvad er mere stilet end raketter, der peger direkte mod det ydre rum?

Vi har flere gange givet Motorique velfortjent opmærksomhed – blandt andet sidste år i forbindelse med en stærk præstation på SPOT Festival og ligeledes sidst i november ved udgivelsen af den seneste single “Lemmings” I år holder vi særligt øje med dem, og vi har endda været så heldige at få lov til at interviewe dem om deres forventninger til deres kommende performance på by:Larm festival, der skydes i gang lige om lidt.

Da vi sidst skrev om “Lemmings”, beskrev vi den som dommedag, der udvikler sig til festfyrværkeri. Den følelse bygger Motorique videre på i den nye, bizarre musikvideo, hvor de tre medlemmer kan ses navigere igennem byen med hver deres store raket. Til sidst samles de på en mark, hvor de skåler i champagne, for derefter at affyre raketterne med dem selv på slæb mod det uendelige univers.

Det er en passende farverig og forunderlig musikvideo, til en ligeså farverig og up-beat sang, der skjules over et ellers ret dystert dommedags-tema. Lyrikken lyder tidligt i sangen: “We got fifty ways to kill ourselves – let’s not be boring”, og hvis man kan sige noget om at skyde sig selv ud i rummet med en raket, så er det i hvert fald ikke kedeligt.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com