Tame Impala med flere annonceret til Northside 2019

Foto: Tame Impala // PR

Tame Impala, Kurt Vile & the Violators og First Aid Kit er blandt de 10 navne, der er kommet på Northsides gæsteliste i  2019.

Northside Festival sætter weekenden igang ved at offentliggøre 10 nye artister til deres program. Festivalen har tidligere tilføjet navne som Bon Iver, The Minds of 99, Tove Lo og Jada. Nu har de rystet posen og annoncerer blandt andet den australske gruppe Tame Impala, der med hittet “Let it happen” og det Grammy-værdige album Lonerism, vil gæste festivalen i Ådalen torsdag den 6. juni.

Singer-songwriteren, Kurt Vile, kommer også på besøg med sin uhøjtidelige attitude og charmerende sangskrivning. Han tager også sit band the Violators med. Deres seneste besøg i Danmark var da de gav koncert i Store Vega tilbage i oktober. Vi glæder os til at opleve hans første besøg på Northside, hvor han skal spille lørdag den 8. juni.

First Aid Kit, der eller lige har gæstet Train i smilets by, kommer tilbage til sommer. Den harmoniske duo, bestående af søstrene Klara og Johanna Söderberg, har stjålet vores hjerter med sange som “Fireworks” og “Silver Linning”, og mon ikke de får lov til at stjæle vores hjerter en gang til, når de optræder lørdag den 8. juni.

Northside har desuden tilføjet følgende navne til dette års line-up:

Migos (US)
Kaytranada (CA)
Geogia UK (UK)
Peter Sommer & Tiggerne (DK)
GNAGS (DK)

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com