fbpx

The Jins giver dig et skud grunge med ny single og musikvideo

Foto: PR

Den canadiske rock/grunge-gruppe er ude med en ny single med tilhørende musikvideo.

Den Vancouver-baserede gruppe The Jins er ude med deres nye single “She Said”. Gruppen består af de tre kammerater Ben, Jamie og Hudson, der får fem år siden etablerede bandet, som har eksperimenteret med genre som pop, rock og grunge. Deres nye singlen “She Said” har en lyd med elementer af både rock og grunge, hvor vi præsenteres for en vokal og guitar-riffs, der næsten kan minde om dem, man hørte fra det tidlige Nirvana og The Smashing Pumpkins. Dog formår gruppen også at inddrage mere moderne elementer i deres lyd, ved at låne lidt fra punkpop-genren og så krydre det hele med massere af drengerøvscharme.

Se singlens nye musikvideo hvor The Jins agerer call-service for folk der har brug for at få fyret op for deres grå hverdag med “a good tune”:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com