fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 8

Foto: bülow // Stephanie Sian Smith

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

“Sweet Little Lies” – bülow

Historien om Megan Bülow, der går under navnet bülow, går over flere landegrænser. Den unge sangerinde blev født i Tyskland i 1999, bor nu i Holland og er signet hos Universal Music Canada. Den lovende kunstner har allerede hittet “Not A Love Song” med i baggagen, og hun er nu ude med den nye single “Sweet Little Lies”. Det er en behagelig, blød pop-tune, og Bülows stemme emmer af talent, der gør det svært at tro på, hun kun er 19 år.

“Feels” – Kehlani

Endnu en ung kunstner finder vi i Kehlani, der trods sine kun 23 år er en af R&B-genrens tunge drenge lige nu. Hun har netop udgivet sit tredje album While We Wait og med det fulgte nummeret “Feels”. Det er soundtracket til en forelskelse, der udvikler sig til stærke følelser, som næsten bobler over indeni: “I don’t wanna wait another minute for ya”.

“Vibrant” (feat. Pell) – Brasstracks

Ivan Jackson og Conor Rayne udgør tilsammen jazz-hiphop projektet Brasstracks, der har lavet brasstracks til navne som GoldLink, Anderson .Paak og Khalid. Duoen har lige udgivet deres tredje album Before We Go, hvor vi finder det pulserende nummer “Vibrant”. Rapperen Pell leverer en stærk vokal til nummeret, og sammen med det karakteristiske brass-spil og synth-trommer skaber det en unik og festlig oplevelse, der føles som en genoplivelse af de brølende 20’ere i en moderne setting.

Ellers tilføjet:

“Lookin’ For” – Digital Farm Animals
“I Guess I Just Feel Like” – John Mayer
“Bloodline” – Fallulah”
“Díp Raar” – Diplo
“All In My Head” – Sonny Alven
“Trouble” (feat. Albert Gold) – Bakermat
“Fakes & Lies” – August
“Diamond Tears” – DeathbyRomy
“Don’t Blink” – Blithe
“Bad Guy” – Alex Holtti
“Now They Won’t Luv Me” – Ozzy Wacko
“Lights Off” – IVYxM
“Breathe Slow” – Broken Back
“Animal” (feat. Elanese) – Max Styler
“Wake The City” – Yorke
“Mute” – Josie Dunne
“Bend & Break” – Anna Clendening
“Take Me To Your Planet” – Lil Halima
“HATE YOU” (feat. JPEGMAFIA) – HEALTH
“Theme Song (I’m Far Away)” – MØ
“Paris” (feat. Vera) – Lord Siva

Lyt til playlisten her:

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com