VIDEO: Motorique drømmer om nye branchekontakter på by:Larm Festival 2019

Foto: Jonathan Hjort

Gruppen Motorique var et af de fire danske navne, der tidligere på året blev udvalgt fra en gruppe af flere hundrede demo-ansøgninger, og i slutningen af denne uge skal spille for den internationale branche på showcase-festivalen by:Larm i Oslo.

Præsenteret i samarbejde med

Fra torsdag den 28. februar til lørdag den 2. marts er Oslo tætpakket med branchefolk fra hele verden. Det er her Skandinaviens største showcase- og musikbranchefestival by:Larm løber af stablen, og mange af tidens store stjerner har før optrådt på festivalen for branchefolk på udkig efter den næste store signing.

Hvert år spiller en række daske artister på festivalen. Tidligere har navne som Mø, Lukas Graham, Iceage og Scarlet Pleasure optrådt, og i år er det artister som Alexander Oscar, Lowly, Clara, Elias Boussnina og Communions, der pryder på plakaten.

Fire af årets danske navne er kommet med på programmet, fordi de selv sendte en demo ind til festivalen og på den måde ansøgte om at spille. De fire navne er Roxy Jules, MONTI, Selma Judith og Motorique.
Vi har fanget sidstnævnte hjemme hos forsanger Lennart Dybdal og spurgt lidt nærmere ind til, hvorfor de valgte at sende en demo ind, og ikke mindst hvad de håber at få ud af de to showcases, de om lidt skal spille på festivalen. Bliv klogere her:

Motorique er lige nu aktuelle med deres anden EP, Information, som udkom den 15. februar i kølvandet på singler som “John Rawls”, “Lemmings” og “I Love to Start a War”.

Motorique spiller fredag den 1. marts kl. 20.30 i Kulturhuset, Hovedrommet, og igen lørdag den 2. marts kl. 22.00 på Verkstedet.

Redaktionen
redaktion@bandsoftomorrow.com