fbpx

Dans dine kærestesorger væk med den nye single “A Minute Ago” fra norske Sandra Kolstad

Foto: Line Møllerhaug

Den nordiske elektropop lever i bedste velgående hos norske Sandra Kolstad. Hun er ude med en ny single forud for sit kommende album.

Den norske sangerinde, sangskriver og producer Sandra Kolstad har tre anmelderroste album bag sig og er kendt for at blande akustiske og organiske lyde med skarpe elektroniske elementer. Kolstad har en baggrund som klassisk-uddannet pianist, og det høres også bag de velkomponerede elektropop-tracks, der er fyldt med finurlige detaljer. Den eksperimenterende kunstner har med stor succes blandt andet brugt samples fra Laurie Anderson og Feber Ray numre på sit debutalbum Crux.

Den talentfulde kunstner kommer med sit fjerde album Burning Love til maj og er i dag ude med andet udspil “A Minute Ago”, som hun selv udtaler lidt om her:

“A Minute Ago” handler om, hvor pludseligt og brutalt en relation kan ændre sig. Følelsen som kan opstå når din nærmeste afviser dig, og det ikke kun er forholdet der er på spil, men hele din tilværelse og eksistens, og måske værst af alt, dig selv. At du selv bliver udslettet, fordi du ikke ser den her person mere.

Det her ret alvorlige og følelsestunge emne bliver pakket ind i et uptempo-beat, catchy melodier og en tung synthbas. Glitterpop-trackets melankolske undertoner ligger sig op af Robyns ‘sad-pop’ sange som “Dancing On My Own” og er perfekt til dem, der prøver at danse kærestesorgerne væk.

Sandra Kolstad har lavet en finurlig musikvideo til sangen, hvor hun blandt andet undersøger et job som abepasser. Se den spøjse og humoristiske video her:

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com