fbpx

Dansk producer-duo og britisk electrorock er blandt de 9 tilføjelser til Heartland

Foto: Hot Chip // Steve Gullick

Heartland festival offentliggør ni nye navne, hvor der er godt at finde fra både ind- og udland.

Festivalen ved Egeskov slot har netop annonceret nogle af de sidste navne til deres store festivals-puslespil. Med stærke hovednavne som Solange og The Good, the Bad & the Queen har den fynske kunst- og musikfestival allerede et program der batter, men nu kommer der mere.

Den Sorte Skole er bestående af danske Martin Højland og Simon Dokkedal, og har siden deres start i 2004 vendt op og ned på vores forståelse af, hvordan musik kan lyde. Gruppen eksperimenterer med forskellige samples, mixer genrer på kryds og tværs og kreerer unikke lydlandskaber. Vi glæder os til at blive draget ind i den danske duos forunderlige univers, når de spiller festivalpladsen op fredag den 31. maj.

Af mere internationale navne har Heartland tilføjet britiske Hot Chip til programmet. Kvintetten har efterhånden 15 år på bagen, og leverede i 00’erne flere solide electrorock hits som “Boy From School” og den grammy-vindende “Ready For The Floor”. Genren er dansevenlig indie, og det lyder som sommer. Vi glæder os til at høre dem til (en forhåbentlig) solskinsrig koncert, når de gæster Hjerteland lørdag den 1. juni.

Den folkekære musiker Tina Dickow kommer også forbi Egeskov slot i år. Pigen fra Århus slog for alvor igennem med sit album Count To Ten, hvor hun demonstrerede en singersongwriter lyd pakket ind i melodiske og velovervejede akkompagnementer. Siden da har hun slået rødder på Island og senest udgivet albummet Fastland, der udkom i 2018 med sange som “Devil’s Door” og “Adams House”. Vi glæder os til at blive forført og charmeret af Dickows halvsøvnige og unikke stemme, når hun optræder fredag den 31. maj.

Den svensk-gambiske soul kunstner Seinabo Sey er bedst kendt for sit hit “Younger” – især den udgave, hvor den norske producer Kygo har haft en finger med i spillet. Seinabo har en ærlig og stærk stemme, der bliver svøbet ind i electropop-produktioner, som vi ser frem til at opleve lørdag den 1. juni.

Ellers tilføjet:

The Minds of 99
Laid Back
Tim Christensen
Mads Langer
Steen Jørgensen.

Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com