fbpx

Den danske trio Jours har paraderne nede og udgiver debutsinglen “Trick”

Foto: Line Westerboe

Den danske rockgruppe er ude med deres debutsingle i dag, og deres vigtigste råd er, at musik skal komme indefra – ikke udefra.

Den danske gruppe Jours leverer nostalgiske rockmelodier på deres debutsingle “Trick”, der er udkommet i dag. For ethvert band kan det være svært at finde sin stemme i den hektiske musikbranche, og Jours har ikke været nogen undtagelse. Det fortæller forsangeren Christian Mardahl:

Vores musik er blevet pissemeget bedre efter, at vi stoppede med at prøve at være fede. Det er ikke et eller andet selvsmagende selvrealiseringsprojekt – det er bare federe, hvis det man laver kommer fra én selv.

Og hvorfor egentlig lade som om, at man er andet, end det man egentlig er? Slå paraderne ned og lyt til Jours’ nye rockudspil her:

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com