fbpx

Dune Messiah udgiver syret musikvideo i kølvandet på Europaturné

Foto: Dennis Morton

Den danske folk-noir kunstner Magnus Westergaard gemmer sig bag kunstnernavnet Dune Messiah. Han annoncerede den 4. marts, at han i april og maj drager på turné i Europa. Det bliver i dag fejret med udgivelsen af en musikvideo, der både er forvirrende og spændende på samme tid.

Vi har tidligere kigget ind i kunstnerens skæve univers ved en forpremiere på musikvideoen til singlen “Silence and Surender”. Han gør en dyd ud af at udfordre sine lyttere (og seere) med en dyster og eksperimenterende lyd, som han også producerer musikvideoer til. Videoerne kan give associationer til det univers, man finder i serier som Twin Peaks og Stranger Things.

Mystikken får nu lov til at sprede sig til resten af Europa. På Europaturnéen går turen blandt andet forbi lande som Holland, Frankrig, Tjekkiet og Belgien. Man kan finde den mystiske kunstner på det danske spillested TAPE i Århus den 21. april, og på spillestedet Illutron den 18. maj i København til turnéafslutningen.

Nedenunder kan du se Dune Messiahs nyeste musikvideo til singlen “Black Seaweed”. Singlen indeholder digtoplæsning, voldsomme trommer, og avancerede overgange. Sidste halvdel af videoen kan især anbefales, hvor nogle tragikomiske bryllupsvideoer på en eller anden måde passer vildt godt til Dune Messiahs mørke og følelsesladede vokal, som er akkompagneret af fint guitarspil.

Tags:
Johanne Nedergaard
johannenedergaard@bandsoftomorrow.com