fbpx

FORPREMIERE: Bergen-baserede Ivo Lima debuterer med en energibombe du både kan græde og danse til

Foto: PR

Slå dig løs på dansegulvet med Bergens seneste energifyldte popspire.

Bergen kan ét eller andet, når det kommer til popstjerner. Det seneste skud, vi har fået øje på fra den norske by, hedder Ivo Lima, og han er nu klar med sin debutsingle “Pictures”.

Hov – kan man være et stjerneskud uden én eneste udgivet sang? Det mener vi bestemt, for Ivo Lima har allerede udsolgt flere koncerter uden nogen udgivelser og er blevet rost til skyerne efter et imponerende show på den norske festival Vill Vill Vest.

“Pictures” starter med lidt af et brag og fylder hurtigt hele rummet ud med trommer og et dejligt uventet trompethook. Under den upbeat facade gemmer sig dog både frustrationer og hjertesorger, der gør sangen til “en energibombe du både kan græde og danse til”.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com