fbpx

Isbjörg er ude med en ny single forud for det kommende debutalbum

Foto: Annika Clemens Jørgensen

Det progressive rockband Isbjörg udgav i går lidt af en energibombe i form af singlen “The Curtain Slowly Rises”.

På kun lidt over fem minutter formår aarhusianske Isbjörg at udsende en enorm mængde energi. Deres seneste single er klaver- og guitarcentreret, og lyden af de to instrumenter danser omkring hinanden i et kaotisk virvar af toner. Det er den anden single fra deres kommende debutalbum, og om nummeret udtaler de selv:

– “The Curtains Slowly Rise” er et af de mere hårdtslående og legesyge numre på albummet. Det er både uforudsigeligt og en smule kaotisk, men de stærke melodier og det insisterende drive holder lytteren fastlåst igennem de mange taktartskift og variationer. 

LP-en er blevet døbt Iridescent, og kommer til verden den 26. april. Her vil Isbjörg gøre op med konventionerne med deres skæve taktarter og ørehængende melodier.

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com