fbpx

Københavnbaserede The Millennials leverer upbeat indie-rock til årtusindeskiftets børn

Foto: PR

The Millennials tager et dybere kig ind i denne generation med deres catchy og upbeat sange – og de er godt på vej fremad med både en koncert og debut-EP på vej.

Det nye Københavnbaserede indierockband The Millennials havde indtil nu kun en enkelt udgivelse på SoundCloud, nemlig debutsinglen “Gotta Do”, der med et catchy guitar hook og en behagelig rocklyd er lige til at cruise gennem byen til.

Nu er de ude med anden-singlen “The Divide”, som er den første forløber til den kommende, endnu unavngivne debut-EP. Det er en upbeat og guitar-drevet sang med en mere poppet lyd, som undersøger og lægger fokus på det digitaliserede årtusinde – som man måske kunne forvente fra et band kaldet The Millennials. Forsangeren Emil Jantzen fortæller selv:

– Jeg har fundet ud af at det er svært både at være ung og hjemløs og samtidig have den fedeste instagramprofil. Vi drukner simpelthen os selv og hinanden i succeshistorier. Og jeg forestiller mig at jeg ikke er den eneste der føler sig fremmedgjort af det.

Den kommende debut-EP har ikke en udgivelsesdato endnu, men The Millennials spiller koncert med ALCABEAN på Hotel Cecil d. 4/4, så mon ikke der kommer en lille forsmag der? Vi glæder os i hvert fald til at høre nyt fra det københavnske ensemble.

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com