fbpx

slowthai har lagt lidt af punk-energien væk til fordel for et tilbagelænet beat på den nye single “Gorgeous”

Foto: PR

Den hypede britiske rapper, slowthai, er snart ude med sit længeventede debutalbum – få en forsmag på den kompromisløse punk-hiphop med den nye single “Gorgeous”.

Der er god grund til, at den politiske rapper slowthai allerede har fået så stor opmærksomhed i både ind- og udland, som han har. Med sin anderledes hiphop, der blandt andet blandes med genrer som grime og punk, har den unge brite imponeret os flere gange med sin koncert til Journey Fest, og senest da han satte godt gang i de norske branchefolk til by:Larm Festival. Den seriøse ‘don’t give a fuck’-attitude køres helt ud, og selv når publikummet er stive branchefolk i blazere, kan mosh pits næsten ikke undgås. Den rå punk-energi er også tydelig i de socio-politiske emner om det håbløse hjemland i Brexit-kaos, som debutalbummet omhandler. Nothing Great About Britain, som også er tatoveret over rapperens mave, lander den 17. maj, og kommer blandt andet til at indeholde en feature fra landsfællen Skepta, der i onsdags blev annonceret til årets Roskilde Festival.

På det nyeste udspil “Gorgeous” er punk-stilen lagt foreløbigt væk og erstattet af et tilbagelænet beat og lækkert klaversample, som lover godt for resten af albummet. På trackets sidste halvlandet minut hører man slowthai fortælle en personlig historie fra sin barndom i den genkendelige og charmerende britiske accent. Hør den nye single her.

Tags:
,
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com