fbpx

The National kommer til Royal Arena for første gang

Foto: PR

Det bliver et spændende år for danske fans af The National med både en albumudgivelse til maj og nu også en koncert i Royal Arena den 29. november.

Det succesfulde band The National har siden deres karriere begyndte gæstet Danmark flere gange – blandt andet på venues som Store VEGA, Forum, Tivoli og K.B Hallen samt flere danske festivaller (hvor den seneste var NorthSide 2018). Nu har de annonceret deres største danske koncert hidtil, når de fredag den 29. november indtager Royal Arena.

Inden da udgiver Brooklyn-bandet deres ottende fulde album I Am Easy to Find, der rammer gaderne den 17. maj. På albummet har de samarbejdet med flere rockveteraner, og som om det ikke var nok, er albummet co-produceret med filminstruktøren Mike Mills, der også står bag en 24-minutter lang film, der udkommer senere i år og er inspireret af det nye album.

The National har netop udgivet singlen “You Had Your Soul With You”, og det kan i hvert fald forventes at de tager den og andre sange med fra det nye album, iblandt kæmpehits som “I Need My Girl”, “Fake Empire” og “Bloodbuzz Ohio”. Ind til da kan du høre den nye single her:

Tags:
Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com