fbpx

Ugens vigtigste albumudgivelser // Uge 9

Foto: Solange // Max Hirschberger

Her er vores guide til de vigtigste albumudgivelser inden for den seneste uge. Vi peger på artister fra både ind- og udland, store som små, indie og etablerede. Om du er til soul, pop eller grime, er der forhåbentlig lidt at hente i vores anbefalinger.

Solange – When I Get Home

Den anmelderroste Solange er i dag ude med et ambitiøst og omfattende album. When I Get Home tæller hele 19 tracks med en intermission og flere interludes, hvor Solange giver et lille pusterum og hvad der føles som et smugkig ind i hendes univers. Den soulede R&B-popsangerinde gæster Heartland Festival i år, og vi kan nok forvente at høre, hvordan de nye toner lyder fra en scene.

Hozier – Wasteland, Baby!

Wasteland, Baby! er det andet album fra den irske singer/songwriter Hozier – og det er længe ventet. Hele fire år er der gået, siden hans sidste albumudgivelse, der inkluderede det internationale kæmpehit “Take Me To Church”. Det nye album er en kombination af rock, soul og gospelkor, som vi kender fra mange af Hozier’s andre udgivelser og forresten klæder hans stemme utrolig godt.

LÉON – LÉON

Den svenske popdarling LÉON har siden 2015 givet os det ene solskinsnummer efter det andet, og nu er hun endelig klar med sit selvbetitlede debutalbum. På LÉON lærer vi den talentfulde sangerinde bedre at kende, når hun udfolder sine talenter på de ti sange, albummet har at byde på. Popsnedkeren bringer sine fængende melodier til Danmark den 2. april, når hun indtager Lille VEGA.

Little Simz –GREY Area

Der sker spændende ting for den britiske hiphop/grime kunstner Little Simz. Hun er netop blevet annonceret til branchefestivallen The Great Escape, og har nu udgivet sit tredje album GREY Area, som vi mildest talt er ret vilde med. Albummet er det første siden hendes turné med verdensfænomenet Gorillaz, og hun er vendt stærkt tilbage fra den oplevelse. Du kan læse vores anmeldelse af albummet – som velfortjent har fået 5 stjerner – her.

The Japanese House – Good At Falling

The Japanese House er også en britisk kunstner som er ude med et nyt album. Her er der tale om debutalbummet “Good at Falling”, der blander blød dreampop med melankoli og synths. I januar var hun et smut forbi Lille VEGA, og i den forbindelse fik vi mulighed for at sende hende nogle spørgsmål om hendes musik, som du kan læse lige her.

Gå heller ikke glip af disse udgivelser:

Lil Skies – Shelby
The Mowgli’s – American Feelings (EP)
Hugo Helmig – Juvenile
Weezer – Weezer (Black Album)
XYLØ – pretty sad (EP)
Tom Walker – What a Time to Be Alive

Charlie Jagd
charliejagd@bandsoftomorrow.com