fbpx

Beyoncé udgiver surprise-album samtidig med Netflix dokumentar

Foto: Sony Music Entertainment

Den kronede popdronning Beyoncé slipper et live-album fra sin Coachella optræden sammen med Netflix dokumentaren Homecoming.

For 10 dage siden teasede streamingtjenesten Netflix en dokumentar med titlen Homecoming og datoen den 17. april. Det blev hurtigt bekræftet, at det var en film om den tilbedte Queen-B, og med den gule baggrund var der hurtigt mange, der gættede, at det ville omhandle hendes legendariske optræden til Coachella Festival sidste år.

I dag er filmen ude på Netflix, og samtidig har Beyoncé sluppet et album med ikke mindre end 40 numre, der alle er indspilninger fra hendes performance. Det er pop-ikonets syvende solo-album, og det kommer i kølvandet på sidste års udgivelse EVERYTHING IS LOVE, hvor hun med Jay-Z lavede endnu et vellykket samarbejde. Han kan også høres på HOMECOMING: THE LIVE ALBUM på nummeret “Deja Vu”. Derudover gæster Kelly Rowland og Michelle Williams, i en længeventet samling af Destiny’s Child, på numre som “Lose My Breath” og “Say My Name”.

Du kan høre albummet på diverse streamingtjenester og se den over 2 timer lange dokumentar på Netflix.

Tags:
,
Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com