fbpx

Distortion annoncerer 29 navne til gadefest på Rådhuspladsen og Øksnehallen

Foto: Den Sorte Skole // PR

Distortion annoncerer nye navne til de to største gadefest-scener. Blandt andet Den Sorte Skole og psytrance-acts som Vini Vici og Vibe Tribe.

Københavner-festivalen Distortion løber af stablen den 29. maj – 2. juni, og har allerede nu færdiggjort en stor del af programmet til fredagen og lørdagens festligheder på Refshaleøen. I denne omgang bliver hele 27 nye navne præsenteret til den store scene på Rådhuspladsen. Her vil der om onsdagen skabes en stor psytrance-gadefest med blandt andet producer Vibe Tribe og EDM-duoen Vini Vici.
Torsdagen byde på en masse hiphop både fra Danmark og Sverige. Fra den anden side af Øresund gæster Lamix, Jireel og AYA scenen på Rådhuspladsen, mens de danske navne blandt andet tæller ArtigearditEmil Stabil, Ericka Jane og Pattesutter.

Om dagens program siger Distortions grundlægger Thomas Fleurquin:

– Vi har tidligere valgt ”veletablerede” aktører fra branchen til at afholde den store gadefest på Rådhuspladsen, eksempelvis Warner Music og P3. Men i år tager vi det store spring og lader nogle af vores favorit-street hosts, som er små og kompromisløse, kuratere. Tænk over det: Nogle glade entusiaster skal beværte en giga psytrance-fest med 7-8.000 mennesker på Rådhuspladsen! Og så med nogle af de største trance-stjerner i verden. Ren Distortion-magi.

Torsdagen vil også byde på en stor gadefest på Vesterbro. I Øksnehallen er kunstnere som Rejjie Snow, Toro y Moi, FOOL og WINSTON allerede tilføjet til programmet. I dag suppleres line-uppet med den anerkendte danske samler-duo Den Sorte Skole, bestående af Martin Højland og Simon Dokkedal. Den eksperimenterende gruppe kan blandt andet også findes på årets Heartland Festival. Dertil er oldschool-rapperen Tue Track, der tidligere har været med i Malk De Koijn, tilføjet til torsdagens program.

Annoncerede navne til Rådhuspladsen:

Onsdag den 29. maj:
Apollo (DK), DesertMau (DK), Chriz (DK), Phanatic (IL), Reality Test (IL), Second Sun (DK), Vibe Tribe (IL), Vini Vici (IL), Whitenoise (IL).

Torsdag den 30. maj:
Artigeardit (DK), Aya (SE), Emil Stabil (DK), Ericka Jane (DK), Fouli (DK), Icekiid (DK), Jireel (SE), Joakim Skovbjerg (DK) Katie Keller (DK), Lamix (SE), Martin Jensen (DK), NODE (DK), Oh Boy (DK), Pattesutter (DK), Skinz (DK), Sugarbois (DK), Tyrees Tyr (DK) og ZK (DK).

Annoncerede navne til Øksnehallen:

Torsdag den 30. maj:
Den Sorte Skole (DK) og Tue Track (DK).

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com