fbpx

Ugens Uimodståelige // Uge 15

Foto: Mark Ronson // Collier Schorr

UIMODSTÅELIGE er listen, der sætter gang i din weekend og giver dig det ugentlige overblik over de største hits og de mest iørefaldende sange – fra de helt store stjerner til spirende kunstnere. Læs om vores tre favoritter herunder og find playlisten nederst i artiklen.

Mark Ronson – “Late Night Feelings (feat. Lykke Li)”

Den Oscar-vindende producer Mark Ronson slipper titelsangen til sit kommende album Late Night Feelings, der lander den 21. juni. Indtil videre har den britiske producer gennem instagram løftet sløret for flere sangerinder, som gæster pladen – blandt andet den talentfulde soulsangerinde YEBBA, King Princess og selvfølgelig popstjernen Miley Cyrus der er med på hittet “Nothing Breaks Like a Heart”. Det er melankolske dansehits, vi kan forvente på albummet, og det er også tilfældet på titelsangen, der gæstes af svenske Lykke Li.

070 Shake – “Morrow”

Danielle Balbuena, aka 070 Shake, startede tilbage i 2015 med at udgive musik på Soundcloud og blev hurtigt signet med G.O.O.D Music (Kanye Wests pladeselskab), hvor hun sidste år udgav den stærke debut-EP Glitter. Man kunne også høre den talentfulde rapper og sanger på Wests nummer “Ghost Town”, som var et af højdepunkterne på albummet Ye. I dag er hun ude med hele to singler, både “Morrow” og “Nice To Have”, som man passende kan høre op til hendes danske koncert på Distortion Ø fredag den 31. maj.

Anderson .Paak – “Jet Black (feat. Brandy)”

Det er lige knap 5 måneder siden trommekongen Anderson .Paak slap albummet Oxnard, og nu har vi igen fået mere musik fra sangeren. Han imponerede os sidst til sin energiske koncert i Royal Arena, og bare en lille måneds tid senere har han nu udgivet albummet Ventura. Pladen gæstes af blandt andet André 3000 (Outkast), Smokey Robinson, Lalah Hathaway og Brandy. Sidstnævnte kan høres på den groovy “Jet Black”.

Andre tilføjelser:

Scarlet Pleasure – “24/7”
Vera Hotsauce – “Like Em Crazy”
Avicii, Aloe Blacc – “SOS”
KAYTRANADA, VanJess – “DYSFUNCTIONAL”
Tame Impala – “Borderline”
ScHoolboy Q – “CHopstix (with Travis Scott)”
KÅ, FRAADS, Bette – “Stjerner”
Movits! – “Sodavatten”
Omar Apollo – “So Good”
Turquoise Sun – “Slow Emotions”
Aksglæde, ANYA – “Det Værste Det Bedste”
SKAAR – “24”
Ellie Goulding – “Sixteen”
Astronaut – “Did You Know”
Alva Ravn – “Precious Prey”
The Raconteurs – “Hey Gyp (Dig The Slowness)”
Anna Of The North – “Used To Be”
Lowly – “staples”
Miquela – “Right Back”
Kevin Abstract – “Georgia”

Ida Hummelgaard
idahummelgaard@bandsoftomorrow.com